Haberler

Bursa gündem haberleri | Bursalı iş insanı Gökçin Aras son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Edinilen Bursa haberine göre Hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında hayatını kaybeden Üçge Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursaspor'un eski yöneticilerinden Gökçin Aras'ın cenazesi toprağa verildi.

Hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında hayatını kaybeden Üçge Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursa spor'un eski yöneticilerinden Gökçin Aras'ın cenazesi toprağa verildi.

Bursa Organize Sanayi Camisi bahçesinde cuma namazını müteakip düzenlenen cenaze töreninde, Aras'ın ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Törene katılan oyuncu Oktay Kaynarca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aras'ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Hala kendisini kaybettiğimize inanamıyorum. Çok yakın dostumdu. En son görüştüğümüzde de biraz umudu var diye düşünüyordum ama toparlayamadı." dedi.

Gökçin Aras'ın cenazesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu 1'inci Başkan Vekili İbrahim Burkay, eski bakanlardan Faruk Çelik, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, sanatçılar Selçuk Yöntem ve Alper Kut, televizyoncu Cengiz Semercioğlu, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda kişinin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Fethiye Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Bursaspor Bursa Ekonomi Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title