Haberler

Beymen'den "ayrıcalıklı alışveriş servisi" Beymen X-Press

Güncelleme:

Beymen, hayata geçirdiği Beymen X-Press ile ayrıcalıklı alışveriş servislerine bir yenisini daha ekledi.

Beymen, hayata geçirdiği Beymen X-Press ile ayrıcalıklı alışveriş servislerine bir yenisini daha ekledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Beymen'in koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi kapsamında, iş ortağı kargo şirketlerine ek olarak hayata geçirdiği Beymen X-Press, Beymen Grup bünyesindeki tüm online sitelerden yapılan alışverişlerde teslimat süresini azaltarak, ürünleri en hızlı şekilde müşterilere ulaştırmayı hedefliyor.

İlk olarak İstanbul'da hizmet vermeye başlayan Beymen X-Press'in önümüzdeki aylarda diğer illerde de yaygınlaştırılması planlanıyor.

Beymen, Beymen Club, Divarese ve NetWork mağazalarında sunulan ayrıcalıklı mağazacılık deneyimini, çevrim içi olarak da hızlı ve kusursuz bir şekilde sunmak amacıyla hayata geçirilen Beymen X-Press'te teslimatlar pandemi önlemlerine uygun olarak sosyal mesafe ve temassız teslim kuralları ile gerçekleştiriliyor. Sipariş takip numarası ile web üzerinden teslimat sürecini canlı olarak izleme imkanı sunan Beymen X-Press, ayrıca kuryeye mesaj gönderme, teslimat günü değiştirme, farklı kişiye teslimat, kapıya bırak ya da zili çalma seçenekleri gibi hayatı kolaylaştıran pek çok yenilik sunuyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Beymen Grup CEO'su Elif Çapçı Türkiye'de dijitalleşme çalışmalarına ilk başlayan markalardan biri olduklarını ve son yıllarda bu alandaki yatırımlarını daha da artırdıklarını belirterek şunları kaydetti:

"E-ticaret sitelerimiz her geçen gün genişleyen ve mağazacılık seçkimizin çok ötesine geçen ürün gamlarıyla müşteri segmentimizin hayat tarzına cevap veren destinasyonlara dönüşüyor. 2020 yılında Beymen Grup olarak kendi e-ticaret sitelerimiz üzerinden 600 milyon TL'lik bir ciro yaptık. Kendi geliştirdiğimiz yazılım alt yapımız, yaklaşık 100 kişilik e-ticaret kadromuz ve e-ticaret sitelerimize hizmet vermek üzere 1.900 metrekarelik alan üzerine kurduğumuz Planet B fotoğraf stüdyolarımız bu alandaki en önemli yatırımlarımız arasında yer alıyor. Yeni servisimiz Beymen X-Press ile müşterilerimize siparişlerini canlı olarak izleme, kuryeye not bırakma gibi pek çok farklılık sunuyoruz."

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Beymen Ekonomi Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title