Haberler

Bayramlık kıyafet alışverişleri başladı

Güncelleme:

Bayramlık kıyafet alışverişleri başladı Eski günlerini arayan Mahmutpaşa'da hareketlilik başladı İstanbul'da alışveriş denilince akla gelen Mahmutpaşa'da esnaf eski günlerini arıyor.

Bayramlık kıyafet alışverişleri başladı

Eski günlerini arayan Mahmutpaşa'da hareketlilik başladı

İSTANBUL - İstanbul'da alışveriş denilince akla gelen Mahmutpaşa'da esnaf eski günlerini arıyor. Önceki yıllara göre bayram öncesi hareketliliğin olmadığını belirten esnaflar, eski bayramları aradıklarını söyledi.

Vatandaşların alışveriş için sıkılıkla tercih ettiği Eminönü Mahmutpaşa, bu Ramazan Bayramı'nda istenilen taleple karşılaşmıyor. Ramazan Bayramı öncesi Eminönü Mahmutpaşa'da eskisi gibi yoğunluk yaşanmıyor. Daha çok turistlere hizmet veren esnaf eski bayramları aradıklarını belirtti. Pandemide geçirilen bayramlara göre bu bayramın biraz daha iyi olduğunu belirten esnaflar, Arife Günü'nden umutlu olduklarını söyledi.

"Mahmutpaşa eski günlerini arıyor"

Bayramların Mahmutpaşa'da eski havasının kalmadığını vurgulayan esnaf Şahin Uğur, "Buraların müşteri profili yabancıya döndü. Ramazan da eskisi gibi verimli olmuyor artık. Mahmutpaşa eski günlerini arıyor diyebiliriz. İstanbul dışına çıkacaklar hediyelik eşyalar alıp buradan götürmek istiyorlar. Maliyetlerde arttı artık eskisi gibi adetli alan olmuyor. En düşük kadın penyesi 70 TL, yelek 100 TL, hırka 170 TL, erkek penyesi 100 TL'den satıyoruz" diye konuştu.

"Eski bayramlara göre işlerde düşüş var"

Eski bayramlara göre işlerde bir düşüş olduğunu ifade eden Mahmutpaşa esnafı Hüseyin Kurt, "Bayrama bir kaç gün daha var arife günü ne olur bilmiyoruz. Pandemide yaşadığımız bayram ile kıyaslarsak bu bayram daha iyiyiz. Biz burada tişört, takım elbise, gömlek, pantolon satıyoruz. Fiyatlar alışveriş merkezlerinden daha iyi. Buraya her kesimden insan geliyor. Burada ne ararsan bulursun ve ucuza bulursun. Geldiğinizde 100 TL'ye de pantolon buluyorsunuz 50 TL'ye de pantolon buluyorsunuz. Bayramlarda tüm müşterilerimizin buraya gelmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mahmutpaşa alışveriş İstanbul Ekonomi Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #127948 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title