Haberler

Bayim Olur musun? Franchising Fuarı

Güncelleme:

"300'e yakın marka ile 20.000'den fazla girişimci adayını 12.000 m2 alanda buluşturan 10. Bayim Olur musun? Franchising Fuarı sona erdi."

Girişimciler, yeni iş kurmak isteyenler ve yarattıkları markaların bayi ağlarını geliştirmek isteyenlerin katıldığı İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'ndeki Bayim Olur Musun fuarına, AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Malezya Ekonomi Bakanı Dato Srı İsmail Sabri Bin Yaakob, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Istanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük, UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, 50'yi aşkın ülkenin dernek başkanları, dünyanın ve ülkemizin önde gelen yatırımcıları ve Franchise markaları katıldı.

Kümes Restoran oluşturduğu güçlü Franchise sistemi ile karlı bir yatırım adresi olarak dünya markalarının yanında 10. Bayim Olur Musun fuarında yer aldı. Kümes Restoran Genel Müdürü Zafer Kılıç; fuarının kendileri için oldukça verimli geçtiğini, kendi işini kurup gerçekten başarılı olmak isteyen yatırımcılarla fuarda bir araya geldiklerini belirtti.

Kılıç, markamızı oluştururken bizim için en önemli nokta; güvenilir, kaliteyi ve lezzeti tutturan beklentileri karşılayabilen bir yerde olmaktı. Kocaeli Bölgesi'nde kendimizi ispatladık bir sonraki adım başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye yayılmak. Bunun için markamızı ve lezzetlerimizi bizim standartlarımızda ve kalitemizde müşteri ile doğru bir şekilde bir araya getirecek franchise adayları ile Bayim Olur Musun? fuarında bir araya geldik, çok yakın zamanda Kümes tüm Türkiye'de olacak dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Hüseyin Avni Mutlu Mustafa Sever Egemen Bağış Malezya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title