Haberler

Ayakkabı Devi GLR Mağazacılık İflas Etti

Güncelleme:

Yurtiçi ve yurtdışı şubeleriyle ayakkabı sektörün önemli oyuncularından biri olan GLR Mağazacılık, iflas erteleme istedi.

Antalya'nın bir çok ilçesinde Galeria adında ayakkabı satış mağazaları bulunan GLR Mağazacılık Pazarlama Ticaret A.Ş. iflas erteleme istedi. Temeli 22 yıl kadar önce atılan markanın yurtdışında da şubeleri bulunuyordu.

Şirketin iflas erteleme başvurusu Antalya 7. Ticaret Mahkemesi’nde görülüyor. Mahkeme şirkete İsmail Koca’yı geçici kayyum olarak atadı.

22 YILLIK GEÇMİŞİ VAR

Ahmet ve İbrahim Yıldırım’ın sahibi oldukları Galeri’a, Antalya’nın en önde gelen ayakkabı satış noktalarından biri olarak biliniyor.

Ayakkabıcılığı 1992’de 40 metrekarelik bir dükkanda başlayan Ahmet Yıldırım ve İbrahim Yıldırım zaman içinde işlerini büyüttü. Galeria'nın Antalya genelinde 9 şubesi bulunuyor. 

ANTALYA'NIN EN ÖNEMLİ AYAKKABICISI

Şirket yetkilileri, Antalya bölgesinin yüzde 34'üne kendilerinin ayakkabı sattıklarını açıklamıştı.

Galeri için, İstanbul, Konya, Manisa’da üretim atölyeleri bulunuyordu. Galeri’nın Moskova ve Moldova’da da mağazaları bulunuyordu.

100 MAĞAZALI ZİNCİR DE İFLAS ERTELEME İSTEDİ

Antalya'nın’nın alışveriş marketler zinciri GENPA da (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.) kayyuma devredilmişti. Şirketin iflas erteleme davası sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ahmet Yıldırım İsmail Koca Antalya Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (13)

SERDARvedatsrdr@hotmail.com:

EKONOMİMİZİN ÇOK İYİ YOLDA OLDUĞUNU GÖSTEREN BİR DURUM.!

23
8
yanıtYanıtla
coolmankutmankut_10@hotmail.com:

Yazik icim yandi allah kimse isini bozmasin kac kisi o is yerinden evine ekmek goturuyor du

20
3
yanıtYanıtla
BAWERsiyar@hotmail.com:

hiç duymadık hayırlı olsun iyi olmuş.

6
15
yanıtYanıtla
mustik2ipnesi@hotmail.com:

hiç duymadm giymedim giyende görmdm. Geçmiş olsun

18
1
yanıtYanıtla
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Deri adi altinda Plastik taban, Sunni deri 5 para etmez mallari bir cuval paraya satmaya kalkarsaniz.. Allahin adaleti bir gun tepenize vurur bu kadar basit.. Adi P.... ile baslayan cok unlu bir markanin cizmesini Konya magazasindan esime 4 yil once aldim hem ici hem disi paramparca oldu kisin 3 ay bile dayanmadi bahari gormedi.. Haram zikkim olsun aldiklari para..

16
0
yanıtYanıtla
saimsaim18@mynet.com:

o markanınCEOsu ihracatçılar meclisi BAŞKNI ve THY YÖNETİM KURULU ÜYESİ BÜYÜKEKŞİ

yanıt0
yanıt0
kemalkemalllant@hotmail.com:

ben antalyada yaşıyorum o işyerinden ekmek yiyen çalışanlar adına üzüldüm ama galeria da kendi kendine etti ne zaman gitsem fiyatlarına baksam diğer mağazalardan daha pahalı ve kalitesizdi birde basit oyunlarla müşterinin aklını çelmeye çalışması müşterininde bunu yememesi sonunu hazırlamış mesela : bir alana bir bedava diyor halbuki iki ayakkabı parası istiyor yani piyasada ki fiyatının iki katı etiket koyuyor diğerini bedavaymış gibi gösteriyor tabi bunuda insanlar yemiyor....

16
0
yanıtYanıtla
ibrahim ustaustaibrahim@gmail.com:

'Büyük indirim! Tüm ürünlerde etiketin yarısı' Aslında O, etiketin yarısı gerçek değerinin en az iki katı sayısı. Bu millet uyanmış. Yemezler.

13
0
yanıtYanıtla
yusufyusufaydemir07@hotmail.cim:

Byrası Antalya çünkü rekabetin kralı var burda.

7
0
yanıtYanıtla
abdullahbahtiyar_manas@hotmail.com:

Ben anlamam

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title