Haberler

Atama Kararları

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ekonomi Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına Muhammet Karakaya atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ekonomi Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına Muhammet Karakaya atandı. Atama kararlarıyla Maden İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Muzaffer Çoban, Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdür Yardımcılığına da Erol Öz'ün getirildiği bildirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, açık bulunan Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan atandı.

Kararlarla, Kırşehir İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Mahmut İlker Arıöz, Karabük İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Selahattin Emirsüleymanoğlu, Edirne İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Engin Bişar, Kütahya İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Şaban Küçükgümrah, Amasya İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Süleyman Koca, Balıkesir İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Mehmet Ali Aşuk, Nevşehir İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Muammer Coşkun, Düzce İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne de Erdal Gevrek getirildi.

Atama kararları kapsamında, Ekonomi Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına Muhammet Karakaya atanırken, Maden İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Muzaffer Çoban, Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdür Yardımcılığına da Erol Öz getirildi.

Bu arada, Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcısı Yurdal Öztaş, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, bu suretle boşalacak olan Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcılığına Serdal Azarsız atandı.

Atama kararlarıyla ayrıca, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ramazan Usta, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım yeniden atanırken, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine de Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mevlüt Gümüş getirildi. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Türk Patent Enstitüsü Ekonomi Bakanlığı Maliye Bakanlığı Karakaya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title