Haberler

Amatör Kulübe Hattat Holding'den Destek

Güncelleme:

Hattat Holding, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bartınspor ile sponsorluk anlaşması yaparak kulübe 250 bin TL'lik anlaşma imzaladı.

Hattat Holding, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bartın spor ile sponsorluk anlaşması yaparak kulübe 250 bin TL'lik destekle bugüne kadar Bölgesel Amatör Lig'de Anadolu takımlarına verilen en büyük sponsorluk bedeline imza atmış oldu.

Spora ve sporcuya verdiği desteklerini sürdüren Hattat Holding son olarak Bölgesel Amatör Lig'de 3.

kez mücadele etmeye hazırlanan kırmızı-siyahlı ekibe sponsor oldu. Yeni sezonla birlikte Bartınsporlu sporcular göğüslerinde Hattat adını ve logosunu taşıyacaklar.

Hattat Holding İş Geliştirme Direktörü Tolga Tonguç, Hattat Holding olarak spora büyük önem verdiklerini ve desteklediklerinin altını çizerek, "Bartınlılara olan gönül borcumuz ve Türkiye'de sporun daha da gelişmesi için yaptığımız çalışmalar çerçevesinde Bartın spor'a destek olmaya karar verdik. Amacımız Bartın spor'u Hattat Holding'in desteğiyle önce 3. Lige, daha sonra da üst liglere taşımak. Anadolu'daki kulüplerin bizim gibi büyük şirketlerin desteğine çok ihtiyaçları var. Türkiye'de sporun daha da gelişmesi ve adil olması için tüm büyük şirketlerin Anadolu kulüplerine destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Tonguç, "Sosyal projelere ve Bartın spor'a desteğimizi sürdüreceğiz. Verdiğimiz desteklerle umarım spora faydamız olur, Hattat Holding olarak en büyük arzumuz Bartın spor'u 3. Lig'de görmektir" dedi.

Bartın spor Kulüp Başkanı Ercan Aydın, Hattat Holding tarafından verilen sponsorluk desteğinin kulüp adına çok büyük bir önem arz ettiğini belirttiği konuşmasında Hattat Holding'e teşekkürlerini sundu. Aydın, şöyle konuştu: "Bartın'ın tarihinde ve gününde Bartın spor Kulübü, Bartın için çok büyük bir değerdir. Bizler bu değeri yaşatmak, geleceğe taşımak ve Bartın spor'un başarısını yükseltmek adına gerekli tüm fedakarlıkları maddi olanaksızlıklara rağmen sürdürmeye çalışıyoruz. Hattat Holding tarafından kulübümüze sağlanan destek, bu kulübün hem bugünü hem de yarınları için büyük adımlar atabilmemize vesile olmuştur. Maddi anlamda sağlanan bu destek bizlere manevi bir güçte olmuştur. Şehrimizde yatırımlarda bulunan ve istihdam sağlayan bir kuruluşun Bartın'ın büyük değerlerinden biri olan Bartın spor Kulübü'ne sağladığı bu büyük destek ayrıca örnek teşkil etmiştir. Bizleri mutlu eden bir diğer husus ise şehrimizde yatırımlar yapan bir kuruluşun bir spor kulübüne gösterdiği bu ilgi ve alakadır. Hattat Holding Yönetimi ve çalışanlarına Bartınspor Kulübü'ne sağladıkları destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Tolga Tonguç Ercan Aydın Türkiye Bartın Ekonomi Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title