Haberler

Albaraka Türk'e 213 Milyon Dolar Murabaha Sendikasyon Kredisi

Albaraka Türk, uluslararası piyasalarda 8 ülkeden 12 bankanın katılımıyla toplam 213 milyon dolar murabaha sendikasyon kredisi sağladı.

Albaraka Türk, uluslararası piyasalarda 8 ülkeden 12 bankanın katılımıyla toplam 213 milyon dolar murabaha sendikasyon kredisi sağladı. Kredi, bankanın genel kredi işlemlerinin finansmanı için kullanılacak.

Albaraka Türk açıklamasına göre, ABC Islamic Bank koordinatörlüğünde, Dubai Islamic Bank PJSC, Standard Chartered, Emirates NBD Capital Limited ve Qatar Islamic Bank QSC katılımıyla 150 milyon dolar hedeflenen murabaha sendikasyon kredisi, Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (GCC), Avrupa ve MENA bölgesinden gelen yüksek katılım talebiyle 213 milyon dolara yükseltilerek gerçekleşti.

Murabaha sendikasyon kredisinin toplam maliyeti 370 gün vade, Libor + 125 bps olarak gerçekleşti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, şunları kaydetti:

"2017 yılının ikinci çeyreğinin başında gerçekleştirdiğimiz 213 milyon dolar değerindeki murabaha sendikasyon kredisini başarıyla tamamladık. Yurt dışındaki değerli muhabir bankaların katılımıyla sağlanan sendikasyon kredisi, uluslararası piyasaların Türkiye'ye ve Albaraka Türk'e duyduğu güveni bir kez daha teyit etmiş oldu.

Bu anlamda bankamızın yeni muhabir ilişkileri kurmasını sağlarken, konsorsiyumda yer alan diğer muhabir bankalarla arasındaki güçlü güven ilişkisini ortaya koydu. Öngörü gücü ve vizyonu, geleceğe odaklı stratejileri ve katılım bankacılığı felsefesini en iyi şekilde yansıtan Albaraka Türk, hizmet modeliyle istikrarlı büyüme yolculuğuna devam ediyor."

Kaynak: AA / Ekonomi

Dubai Islamic Bank Albaraka Türk Ekonomi Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title