Haberler

AK Partili vekilden milyonları heyecanlandıran sözler: En kısa sürede ücretlerde iyileştirmeler olacak

Güncelleme:

Manisa'nın Alaşehir ilçesi AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, asgari ücrete 2. zam yapılmasıyla ilgili kapıları kapatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in aksine, "Bu fiyat artışları ve dünyanın maruz kaldığı bu enflasyon oranları göz önünde bulundurularak en kısa zamanda tekrar iyileştirmeler yapılacaktır" dedi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde AK Parti teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. İftarların açılması sonrası programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal'dan asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi.

"EN KISA ZAMANDA TEKRAR İYİLEŞTİRME YAPILACAK"

Mevcut hayat şartlarında pahalılığı gördüklerini ve bu durumla ilgili çalışmalar yürüttüklerini söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, "Bugün kendimiz de yaşıyoruz, basında da görüyoruz, muhalefet de dile getiriyor, mevcut hayat şartlarında bir pahalılık söz konusu. Bunun biz de farkındayız. Bu pandeminin vermiş olduğu ve tüm dünyada yaşanan ekonomik sıkıntı ve hemen akabinde de maalesef Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan bu savaş özellikle enerji fiyatlarında ve tüm dünyada gıda fiyatlarında bir yükselişe sebep oldu. Bununla ilgili hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde elinden gelen tüm imkanları şu ana kadar sarf etti ve sarf etmeye devam ediyor. Bilindiği gibi asgari ücretle ücretli kesime yapılan iyileştirmeler son derece hızlı bir şekilde hayata geçirildi. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu fiyat artışları ve dünyanın maruz kaldığı bu enflasyon oranları göz önünde bulundurularak en kısa zamanda tekrar iyileştirmeler yapılacaktır" dedi.

"HAYAT PAHALILIĞINI ASLA İNKAR ETMİYORUZ"

Akkal sözlerine şöyle devam etti:

"Biz asla ve asla şu anki hayat pahalılığını inkar etmiyoruz. Bizim söylemek istediğimiz şu, biz yapılanın farkındayız ama 20 senedir olduğu gibi bugün de yine bu sorunu çözecek olan yine AK Parti kadrolarıdır. Yine Recep Tayyip Erdoğan'dır diyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve değerli ortağı Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli ile birlikte el ele, omuz omuza, yürek yüreğe vererek hepsini atlattıysak, Allah'ın izniyle bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız, yeter ki biz bir arada olalım. Bugün dünyanın neresinde bir mazlum devlet varsa hepsinin umudu Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu sene hakkınız olanı alacaksınız, bunun sözünü ben hem şahsım adına, hem partim adına veriyorum. İnşallah tüm Manisa hem kuru üzümde, hem de yaş üzümde istenen fiyatları alarak, inşallah son zamanlarda kazanmadığı kadar güzel paraları yaşayacak ve hep birlikte yaşayacağız"

BAKAN BİLGİN YENİ ARTIŞ İÇİN KAPILARI KAPATMIŞTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yüksek enflasyon nedeniyle temmuzda ikinci bir zam bekleyen asgari ücretlilere kapıyı bir kez daha kapatmıştı. Daha önce "Tartışmayı anlamsız buluyorum. Yeteri kadar zam yaptık" diyen Bakan Bilgin bu kez de "Asgari ücrette enflasyona uygun güncelleme gündemde yok. Popülist taleplere kaymamamız lazım, biz gerçekçiyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Milletvekili Tamer Akkal AK Parti Manisa Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (6)

gokhan cetinfag:

ya mileti bosuna kandirmayin niye kadriyosunuz umutladiriyosunuz . mileti takla atriyosunuz anca

21
2
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Siyaseten söylenen sözler hiçbir gerçekliği yok. Yani kısaca palavra palavra palavra

16
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

En kısa zaman 2022 Temmuz ayıdır. Yani çalışanların ve emeklilerin enflasyon oranına göre maaş zammı verilecektir. O zamana kadar da oyalayacaklardır. Faize trilyon öde ,maaşa ,ikramiyeye zam yapma. İsrafa devam..

13
0
yanıtYanıtla
Doğru tektir:

Biride eyt yi cikaracakti hala çıkaracak SOZ VERMİSTİ BAS HARFİ DEVLET

10
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

MISMISLA AVUTUYOR GAZIMIZI ALARAK PISPISLA UYUTUYORLAR 20 YILDA HALA BUNU ANLIYAMADIKSA NICE 20 YILLARA DEMEK GEREKIR BIZIM ÖMRÜMÜZ YETERMI BILMEM AMA ADAMLAR SANKI BU DÜNYAYA KAZIK CAKMA ANLASMASI YAPMISLAR GIBI 2032 YILINA KADAR NELER YAPACAKLARINI HEDEFLERINI ACIKLAYAN BAKANLARI VAR:

2
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

Asgari ücreti devlet vermiyorki. Patronlar zam verirse bunun acısını milletten çıkarır zaten..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title