Haberler

    Boğaz'daki otelin icradan satılmasının ardından Ahu Aysal'dan ilk açıklama: Olan oldu, geriye bakamayız

    Güncelleme:

    Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal, sahibi oldukları Les Ottomans Otel'in icradan Akbank'a satışıyla ilgili konuştu. Ahu Aysal, "Ünal bey kredi çekti, ödemekte zorlanınca da otel satışa çıktı. Olan oldu, geriye de bakamayız" dedi.

    İstanbul 10. İcra Dairesi'nin yürüttüğü ihale önceki gün yapıldı. 20 dakikada sonuçlanan ihale sonrası, 440 milyon TL değer biçilen otelin yeni sahibi Akbank oldu. Bankanın, şirketten olan alacağına karşılık otelin sahibi olduğu öğrenildi.

    "BİR AYAĞIM TOPRAK ALTINDA KALDI"

    Konuyla ilgili çok üzgün olduğunu ifade eden Aysal, "Ben Ünal Aysal beyin işleri bozulunca oteli ona verdim. O da otel için kredi çekti, ödemekte zorlanınca da otel satışa çıktı. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Arkaya bakamazsınız. Olan oldu, otel gitti. Orası benim çocuğum gibiydi, bir ayağım toprak altında kaldı diyebilirim ama geriye de bakamayız" dedi.

    "ELON MUSK BENİ UZAYA UÇURACAK"

    Ahu Aysal, bir uzay firmasına uzay turisti olmak için ödediği 100 bin doların ise kendisine iade edilmediğini söyledi: "O şirketi Hollanda mahkemesine verdim. Benden para alan firma Elon Musk ile anlaşma yaptı. Eğer para ödenmezse Musk'ın şirketi beni uzaya götürecek."

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Ahu Aysal İstanbul Ekonomi Haberler

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500

    Yorumlar (18)

    MUSTAFA:

    Kadına bak, 100. 000. -dolar vermiş Uzaya gitmek istiyormuş. Uzaya gitsen ne olacak, ölümsüzmü olacaksın. Devamlı 20''li yaşlarda mı kalacaksın. Nasıl bir kafadır bu. Bu Ülkede bu gibi imansız ve inançsız Sosyetikler ve asortikler olduğu müddetçe, Bu Ülke Felaket ve uğursuzluklardan kurtulamayacaktır. Alkrediye borcu ödeme ne güzel, Banka , Bankadır ve Yalıyı ellerinden almış. Çok''da iyi yapmış.

    16
    9
    yanıtYanıtla
    Mustafa:

    Alkrediye, Al krediyi olacak.

    yanıt2
    yanıt1
    hasan:

    başımıza uğursuzluklar. musibetler gelecek!yerli korku filmlerindeki nineler gibi yorum yapılmış.

    yanıt3
    yanıt0
    Abuzer:

    Az kalmış zaten bir ayağın çukurda ücretsiz uçacaksın yukarı doğru

    20
    2
    yanıtYanıtla
    Namyelüs:

    Elon Musk''a ödenen para gibi başka yerlere de bu gibi harcamalar yaptı ise icra gelmesi normal.

    17
    1
    yanıtYanıtla
    Fatıh:

    Para olunca bizim insanımız malesefkı yoldan çıkıyor Bu bir gerçek..440 milyon bunlar için para değil.. Neler var neler daha...adaletsiz turkıye

    15
    1
    yanıtYanıtla
    Delinin biri:

    Adamın başındaki en büyük bela bu kadınmış zaten kurtulmuş gerisi koymaz ona

    11
    4
    yanıtYanıtla
    Tip:

    Paraya bak bee 440 milyon dünya ya 100 defa gelsem gene o kadar toplayamam bunlar içinse bu para çezer niyetine sanki bakkalda gofret alıyorlar arkadaş.

    10
    1
    yanıtYanıtla
    LEON BUUREN:

    SEN ZATEN UZAYLIK OLMUŞSUN BENCE DAHADA ZORLAMA İSTERSEN.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    Köylü:

    Benim Patron Milyonluk adam ama ayagı yerden kesilmedi .Görsen dilenci zannedersin.

    9
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title