Haberler

Adıyaman Havaalanında 'Pahalı Uçak Bileti' Protestosu

Güncelleme:

Türkiye'nin birçok kentinden Adıyaman'a gelen Kahtalılar Federasyonu üyesi yaklaşık 100 kişi, uçak biletlerinin pahalı olmasına havaalanında eylem yaparak tepki gösterdi.

Kahta- Adıyaman karayolunda bulunan havaalanı kavşağında toplanan Kahtalılar Federasyonu üyeleri, ellerinde pankartlarla slogan atıp havaalanına kadar yürüdü. Havaalanı peronlarında uçak bilet fiyatlarının pahalı olmasını protesto eden kalabalık, tepki gösterdi.

"THY ADIYAMAN'A NEDEN BU KADAR YÜKSEK UÇAR?"

Kalabalık adına basın açıklamasını okuyan Kahtalılar Federasyonu Başkanı Avukat Ali Yücel, Adıyaman- İstanbul uçak biletlerinin komşu illere göre düzenlenmesini istedi. Yücel, şunları söyledi:"Adıyaman tarihi eserleri ile dünyada rağbet gören güzel bir şehirdir. Bu kadar rağbet gören yerli ve yabancı turistlerin geldiği bir şehre Türk Hava Yolları'nın günde sadece 1 sefer yapması, bu şehre ve tüm Adıyamanlı'lara yapılan bir zulümdür. Biz Kahtalılar Federasyonu olarak bu zulme kayıtsız kalamazdık. İstanbul'da bulunan derneklerimizle her platformda bu zulmü gündeme getirdik ama, bugüne kadar yetkililerden tatmin edici bir cevap alamadık. Bu nedenle bugün burada bu demokratik ve haklı taleplerimizi sizinle paylaşmak zorunda bırakıldık. Türk Hava Yolları Adıyaman'a neden bu kadar yüksek uçar acaba? Bunu bir sormak lazım."

DÖNÜŞ BİLET PARASI İÇİN MENDİL AÇTILAR

Kalabalıktakiler, basın açıklamasının ardından Adıyaman'dan İstanbul'a dönüş bulet parası olan 399 lirayı toplamak için mendil açarak temsili dilencilik yaptı. Protestoya katılanlara havaalanında bulunanlar para verdi. Kalabalık, tepkilerinin ardından eyleme son verip havaalanından ayrıldı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Adıyaman Kahta Alışveriş Yerel Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500

Yorumlar (94)

MrtMobil-IOS:

Ucak pahaliysa otobusle gidin. Zorlami

4
20
yanıtYanıtla
AdıyamanlıMobil-ANDROID:

Malesef ki Allah kahretsin acı bir gerçek adıyaman terkedilmiş bir kent Adıyaman unutulmuş bir kent Adıyaman acıları ve yalnızlığıyla bırakılmış bir kent kisacasi Adiyaman adının bile duyulmasindan haz alınmayan MEMLEKET :((( Ve Elbette bunun da birgün HESABI SORULACAKTIR.. BEKLE 7 HAZİRAN BEKLE !!!

10
12
yanıtYanıtla
işte medeniyetmobilWeb@haberler.com:

Güzel eylem. ..geziciler ve pkklilar kurban olun bunlara

17
4
yanıtYanıtla
AllimobilWeb@haberler.com:

Birkac sene oncesine kadar adiyamanda havalimanimi vardinankorluk etmeyin.

0
21
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

SİZDE OTOBOSA BİNİN CANIM SANIRSIN ANALARI UÇAKTA DOĞURMUŞ BUNLARI ESKİDEN UÇAK MI VARDI:D

8
10
yanıtYanıtla
ZARRAB:

kusura bakmayın haklısınız teknik bir hatadan dolayı olmuş, bakanımız rezza zarrab bizzat ilgileniyor

15
3
yanıtYanıtla
lion21:

eeeoraya hava alanı yaptılar acısını çıkarmadan olur mu daha durun acısını çıkarmadılar

16
1
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Tayip asgari ucreti bilmiyor biletin fiyatini nerden bilsin

14
1
yanıtYanıtla
AntepMobil-IOS:

Düne kadar eşeğiniz yoktu nankörlük etmeyin

3
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

mehmet metiner yüzünden hiç sevilmiyo:))

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title