Haberler

8'inci Türkiye Marka Zirvesi'nde ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme:

İstanbul İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği 8'inci Türkiye Marka Zirvesi'nde ödüller sahiplerini buldu. Zirvede ihracatta yol haritası ve markalaşmanın önemi konulu paneller düzenlendi. Geceye 100 marka temsilcisi ve yaklaşık 600 davetli katıldı.

8'inci Türkiye Marka Zirvesi'nde ödüller sahiplerini buldu

İSTANBUL - İstanbul İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği, 8'inci Türkiye Marka Zirvesi'nde ödüller sahiplerini buldu. Zirvede ödül töreni öncesinde ihracatta yol haritası ve markalaşmanın önemi konulu paneller düzenlendi.

İstanbul İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği 8'inci Türkiye Marka Zirvesi, URAW Kozmetik ana sponsorluğunda gerçekleşti. Zirvede İhracatın Yol Haritası ve Markalar Konuşuyor başlıklı iki panel düzenlendi. Alanında uzman isimlerin katıldığı panellerde markalaşmanın önemi, ihracatı artırmak için atılması gereken adımlar gibi konular masaya yatırıldı. 8'inci Türkiye Marka Zirvesi iş, sanat, cemiyet dünyasından isimleri de ağırladı. Geceye 100 marka temsilcisi ve yaklaşık 600 davetli katıldı. Sunuculuğunu Mehmet Aydın ve Derya Taşbaşı'nın yaptığı etkinlikte 50 ödül alanında fark oluşturmuş firma temsilcisine verildi.

TGRT Haber Sunucusu Cem Küçük'ün Moderatörlüğünü yaptığı İhracatın Yol Haritası Paneline; AHBİB Yönetim Kurulu Başkanı - Tat Gıda Bşk Vekili Veysel Memiş, DEİK Yurt Dışı Yatırımlar İş Konseyi Başkanı Kübra Orakçıoğlu, ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı - DEİK Güney Afrika Başkanı yardımcısı Nejdet Tıskaoğlu, Aky Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Akyürek katılırken; TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın'ın moderatörlüğünü yaptığı Markalar Konuşuyor Paneline; Renault Mais A.Ş Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, TURAN APP Kurucu Ceo'su Özgür Bayraktar, DizaynVip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç'un katılımıyla gerçekleşti.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İstanbul İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Marka Zirvesi kurucusu Nedim Delibaş, Türkiye'den global marka çıkarmanın önemine dikkat çekti. Nedim Delibaş, "Türkiye'nin dünyadaki global markalarını burada ağırladık. Türkiye Altın Marka Ödülleri'ni bu yıl 8'inci kez dağıttık. Bundan sonra konsepti değiştiriyoruz. Etkinliğimizi birkaç güne yayacağız. Marka hikayelerini bulacağız, markalarımızı ön plana çıkartacağız. Yapılan işi severek yapmak gerekiyor, markayı doğru tanıtmak gerekiyor. Global markalar çıkarmanın yolu doğru reklam anlayışından ve işi severek yapmaktan geçiyor" dedi.

Özel araç tasarımı alanında faaliyet gösteren DizaynVip gecede ödüle layık görülen markalar arasında yerini aldı. DizaynVip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, "Türkiye'nin en prestijli marka ödülünü almaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler iş insanları olarak mücadele ediyoruz. Bu gibi organizasyonlarda ödül almak bizleri motive ediyor. Dünyada çok talep gören bir markayız. Kara, deniz ve hava araçlarında çok özel dönüşümler yapıyoruz. Markamızın ödüle layık görülmesinden dolayı mutluyuz" şeklinde konuştu.

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ise "Yılın İhracat Markası ödülüne layık görüldük. Yapılan işe verilen bir emek var, böyle organizasyonlarda ödüllendirilmek çok kıymetli. Bu ödülün arkasında çok paydaşlar var. Hem Türkiye'de hem yurt dışında ekip arkadaşlarımız var. Bu organizasyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Ödül kazanan isimler ve kurumlar

Yılın İnovasyon Markası - Turan

Yılın Genç Girişimcisi - Özgür Bayraktar

Yılın Gıda Markası - TAT Gıda

Yılın En Hızlı Büyüyen Sağlık Markası - EMPCLINICS

İstanbul'un En İyi Gece Mekanı - Raffles Hotel Long Bar

Yılın Seyahat Acentası - Jolly Tur

Yılın Spor Kulübü - İBB SPOR

Türkiye'de Yılın Mutlu Şehri - Sinop

Yılın İş Kadını - Demet Sabancı

Yılın Turizm Markası - Çeşme

Yılın Lifestyle Programı - Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti

Yılın Finans Markası - UNITED Payment

Yılın Giyim Markası - Kiğılı

Yılın Genç İş Kadını - Kübra Orakçıoğlu

Yılın Kültür ve Sanat Markası - Hollywood Türk Film ve Drama Günleri

Kültür Sanat Özel Ödülü - Prof. Dr. Ahmet Özer

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul İhracat Türkiye İhracat Etkinlik Ekonomi Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title