Haberler

Ekk Yürütme Kurulunda Görev Dağılımı Yapıldı

Edirne Kent Konseyi (EKK) Yürütme Kurulu görev dağılımını yaptı.

Edirne Kent Konseyi (EKK) Yürütme Kurulu görev dağılımını yaptı.

EKK Yürütme Kurulu Başkanı Özer Demir, TMMOB'ye ait Ziraat Mühendisleri Odası'nda düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar yapılmayan mahalle meclislerini kuracaklarını ve çalışma gruplarını daha aktif hale getireceklerini söyledi.

Ulaşımla ilgili sorunları ve TOKİ'nin kente verdiği zarara karşı vatandaşla birlikte hareket edeceklerini ifade eden Özer, şunları kaydetti:

"Öncelikli hedeflerimizden biri de önceki çalışmalarımızın devamını sağlayarak, delegasyon listesinin tamamına ulaşmak. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan olan TRAKAB'ın yaptığı planların izlenmesi, kent ulaşımının kentli lehine düzenlenmesi, TOKİ'nin kente verdiği zarara karşı kentliyle birlikte olma temel hedeflerimiz arasında. Kent Ormanı Söğütlük'ü bozacak çalışmaların önlenmesi ile kentten ve kentliden yana tüm konularda çalışmalarımız devam edecektir. Bugüne kadar başaramadığımız mahalle meclislerini kurup çalışma gruplarını daha aktif hale getireceğiz.

EKK, kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşehrilik bilinicinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan bir oluşumdur. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışına katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız."

EKK'nin yeni yürütme kurulu şöyle oluştu:

"Özer Demir (Başkan), Nur Yılmaz Ercin (Başkan Yardımcısı), Şafak Engincan Çolak (Sekreter), Nihat Çolak (Sayman), İsmail Demiray ve Hasene İzbasmaz

(Gençlik Meclisi Koordinatörleri), Ayşe Baş (Kadın Meclis Koordinatörü) ve Sabahattin Yıldırım "

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title