Haberler

Ekipler Yeşilırmak'a Uçan Otomobildeki Genci Arıyor

Amasya’da Yeşiırmak’a uçan otomobildeki iki kişiden Nadir Hacıköylü’ye henüz ulaşılamadı.

Amasya'da Yeşiırmak'a uçan otomobildeki iki kişiden Nadir Hacıköylü'ye henüz ulaşılamadı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Hacılar Meydanı Mahallesi civarında Yeşilırmak kenarında gece geç saatlerde bir fabrikada işçi olarak çalışan Nadir Hacıköylü (23) ile sürmeyi öğretmeye çalıştığı üniversite 3. sınıf öğrencisi arkadaşı Melike Arduç'un (21) içinde bulunduğu 05 DS 103 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen nedenden dolayı istinat duvarının üstünden ırmağa uçtu.

Sulara gömülen otomobildeki genç kız kendi imkanlarıyla kıyıya çıkıp kurtularak çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılırken, polise Nadir Hacıköylü'nün araçta olduğunu söylemesi üzerine Amasya Belediyesi itfaiyesinde görevli dalgıçlar kısa sürede akıntıya kapılan aracı buldu. Vinçle kıyıya çıkartılan otomobilin içinde Hacıköylü'ye ulaşılamazken, sulara kapılma ihtimaline karşın AFAD ekipleri ve polisler günün erken saatlerine kadar kıyı boyunca arama yaptı. Ardından dalgıçların ırmak yatağında başlattığı aramalar ise devam ediyor. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacılar Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title