Haberler

Ekinci: Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Tanıyoruz

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bölgenin gelişimi için kadınlara pazitif ayrımcılık tanıdıklarını söyledi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, göreve başladıkları ilk günden bu yana kadınlar, engelliler ve çocuklara yönelik pozitif ayrımcılık anlayışını sergilediklerini belirterek, yaşanan sorunları dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci açık hava meydan toplantısında Eyyübiyeli kadınlarla bir araya geldi. Burada kadınların sorunlarını dinleyen Ekinci, notlar alarak aciliyet gerektiren konularda bizzat kendisinin olaylara müdahale edeceğini söyledi.

Eyyübiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ilık tarafından organize edilen toplantı Osmanlı Mahallesi Mustafa Kuş Parkı'nda yapıldı. 100'e yakın kadının katıldığı toplantı, kötü hava şartlarına rağmen ertelenmedi. Toplantıya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin yanı sıra, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ilık, Belediye Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve bazı belediye meclis üyeleri katıldı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ilık'ın açılış konuşmasını yaptığı programda kadınlara hitaben bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci, "Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren dezavantajlı gruplara yönelik başta kadınlarımız, engellilerimiz ve çocuklarımız olmak üzere onlara yönelik pozitif ayrımcılık yapmaya çalışıyoruz. Seçim kampanyamızda da ifade etmiştik. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Biz o sözü değiştirdik her başarılı erkeğin yanında bir kadın vardır. Arkasında olmasın yanında olsun. Yan yana inşallah daha güzel günlere sizinle birlikte yürümeye devam edeceğiz. Teyzelerimize, ablalarımıza en güzel hizmeti getirmeye devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz hizmetkarlık yapmaktır" dedi.

Ekinci, konuşmasının ardından kadınlara karanfil dağıtıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title