Haberler

Eintracht'ın Türk Kare As'ı

Bu sene Bizim Senemiz Olacak

HALİL ALTINTOP, CENK TOSUN, ÜMİT KORKMAZ VE AYKUT ÖZER: "BU SEZON BİZİM YILIMIZ OLACAK"

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nde 2010/2011 sezonuna iddialı bir şekilde giren Eintracht Frankfurt'ta yeni sezonun poster çekimi yapılırken, Teknik Direktör Michael Skibbe'nin "İşte benim Kare Asım" olarak tanımladığı Halil Altıntop, Ümit Korkmaz ve genç yetenekler Cenk Tosun ile Aykut Özer büyük ilgi gördü. Anasponsoru Fraport olması nedeniyle Frankfurt Havalimanı Terminal 2 önünde yapılan poster çekiminde Frankfurt'un Türk futbolcuları Halil, Ümit, Cenk ve Aykut, "Bu sezon bizim yılımız olacak. Liglerin tozunu atacağız, herkes Eintracht ve bizim başarılılarımızı konuşacak" diyerek taraftarlarına umut verdiler.

SKİBBE UMUTLU

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştırdığı için Türk futbolcuların mentalitesini iyi bildiğini vurgulayan Michael Skibbe, "Halil zaten Türkiye A milli. Avusturya A milli formasını EURO 2008'de başarıyla taşıyan Ümit Korkmaz zaten EURO 2008'de kalitesini gösterdi. Cenk Tosun'u ise yıllardan beri izliyorum. Alman genç milli takımında çalışırken de onu tanıyordum. Geçen sezon sakatlık onu geriye itti. Almanya U19 milli takımında başarılı oldu. Cenk, hem Almanya milli forması hemde Eintracht için gelecekte isminden bahsettirecektir. Aykut ise Eintracht U17 takımıyla Almanya şampiyonu oldu. Kendisi çok yetenekli bir kaleci. Hepside çok kaliteli gelecek vaadeden futbolcular. Onlarla birlikte çalışmaktan çok mutluyum" dedi.

LİGDE ÜST SIRALARDA OLMAK İSTİYORUZ

Geçen sezon arasında Schalke'den kiralık olarak gelen ve bu yıl Frankfurt ekibiyle iki yıllık sözleşme imzalayan Halil Altıntop "Başarıya aç futbolcularla dolu iyi bir kadromuz var. Hedefim Eintracht'la başarılı bir sezon geçirmek. Atacağım ve attıracağım gollerle takımımı Avrupa kupalarında oynayacak üst sıralarda bir yere taşımak istiyorum. Bana güvenen teknik direktör Skibbe ile taraftarlarımızın gösterdikleri sevgiye layık olmak için çok çalışacağım. Ayrıca milli takım formasıyla 2012 yılında Avrupa şampiyonası'na gitmek için başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.

ÜMİT İLK 11'İN DEĞİŞMEZİ OLACAK

Geçen iki sezonda büyük bir şanssızlıklar sonucunda iki kez ayağı kırıldığı için bekleneni veremeyen Ümit Korkmaz da bu yıl liglerde başka bir "Ümit" görüleceğini söyledi. Halil Altıntop ile iyi bir ikili oluşturacaklarını vurgulayan Avusturya A Milli Ümit Korkmaz "Bu sezon hem Frankfurt'ta hem de Avusturya milli takımında ilk 11'de oynayacağım" dedi.

CENK BAŞARILI OLMAK İSTİYOR

Skibbe'nin gelecekte büyük başarılar beklediği futbolculardan olan Cenk Tosun'da "İlk 11'e girmek için çok çalışıyorum. Kendime güvenim çok. Geçen yıl 8 ay sakatlık nedeniyle takıma oynayamadım. Bundesliga'da son maçta forma giyebildim. Bu sezon ise Almanya U19 Genç milli takımında atığım golleri Eintracht içinde sıralayacağım. Kadroya girmek, eksik olan tecrübemi geliştirmek için çok çalışıyorum. Halil ve Ümit ağabeyler bana ve Aykut'a çok yardım edip destek çıkıyorlar" ifadelerini kullandı.

AYKUT KALEYİ İSTİYOR

Eintracht Frankfurt U17 Genç takımla Almanya şampiyonu olan genç kaleci Aykut Özer de "Bu sezon hem A genç takımının formasını giyeceğim hem de teknik direktör Skibbe tarafından profesyonel kadroya alındığım için gururluyum. Çok çalışıp bana verilen bu şansımı iyi kullanacağım. En kısa sürede Bundesliga'da Frankfurt'un kalesini ben korumak istiyorum. İnşallah başarılı olurum" diye konuştu.

İSA DEVEÇEKEN - FRANKFURT -DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title