Haberler

Ehem'de Öğrenme Şenlikleri Olanca Hızıyla Sürüyor

Edremit Halk Eğitimi Merkezi (EHEM) Zeytinli Ve Akçay Kurslarının sergilerinde el emeği göz nuru eserler göz kamaştırdıZeytinli Altınkum Belediye Sosyal Tesislerinde açılan serginin açılış törenine Kaymakam Ali Sırmalı, Eşleri Nuray Sırmalı, Belediye Başkan Vekili Bayram Kayahan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şaban Altınsuyu, AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Özyanık, Oktay Çulgatay, Aziz Civana, basın mensupları çok sayıda davetli, kursiyerler ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi (EHEM) Zeytinli ve Akçay Kurslarının sergilerinde el emeği göz nuru eserler göz kamaştırdı

Zeytinli Altınkum Belediye Sosyal Tesislerinde açılan serginin açılış törenine Kaymakam Ali Sırmalı, Eşleri Nuray Sırmalı, Belediye Başkan Vekili Bayram Kayahan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şaban Altınsuyu, AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Özyanık, Oktay Çulgatay, Aziz Civana, basın mensupları çok sayıda davetli, kursiyerler ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.

Merkez Müdürü İsmail Damar'ın konuşmasının ardından belge dağıtım töreni gerçekleştirildi. Törende protokole kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler hediye edilirken halk oyunları gösterilerinin ardından sergi açılış kurdelesini Kaymakam Ali Sırmalı, Eşi Nuray Sırmalı, Belediye Başkan Vekili Bayram Kayahan ve Ak Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü birlikte kesti.

Törende konuşan Merkez Müdürü İsmail Damar "Bu yıl Zeytinli ve Akçay da Okulumuzda, Belediyemizin tahsis ettiği iki nokta dahil olmak üzere toplam 7 noktada açılan 22 kursumuzda 504 kursiyere eğitim hizmetleri verilmiştir. Bu kurslarımız Okuma - Yazma, İğne Oyası, Sır Altı Çini Uygulama, Dekoratif Ev Aksesuarları, Kadın Giysileri Dikimi, Kırkyama, Tutkallı Hamur Çiçek Yapma, Takı, İlk Yardım, Aile Eğitimi, Bilgisayar Kullanımı, Halk Oyunları, Çocuk Oyunları, Hentbol gibi kurslardan olmuştur. Kurslarda görev alan hocalarımıza ve sergide emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Özellikle İlçe Merkezimizde ihtiyaç duyulan ve uzun yıllardır çaba sarf edilen hizmet binamızla ilgili yakın zamanda çok önemli bir ilerleme sağlanmış ve hizmet binamız Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programına alınmıştır. Merkezimiz Edremit imize yakışan planlı bir hizmet binasına kavuşacaktır. Hizmet binamızın yatırım programına alınmasında büyük emeği bulunan sayın Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze, İl Milli Eğitim Müdürümüze Siyasilerimize, Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Eğitim alanında bizlere destek veren Belediyemize, resmi ve özel kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. 24 Mayıs Salı Saat 16 da Alemizade Binamızda açılacak Karma Sergimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Hayırlı olsun"dedi.

Sergiyi ziyaret eden Kaymakam Sırmalı ve Eşi el sanatları olan ürünleri yakından incelerken Usta Öğreticiler ve Kursiyerlerle bol bol sohbet edip çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Göz kamaştıran ürünler karşısında hayranlıklarını dile getiren katılımcılar duydukları memnuniyeti dile getirirlerken yetkilileri tebrik ettiler. İkramın ardından tören sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Sırmalı Zeytinli Edremit Akçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title