Haberler

Egsiad'da Yeni Dönem

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) Başkanı Erdoğan Ercan, yeni dönemde adaylığını koymayarak görevini Sami Türk'e devretti.

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) Başkanı Erdoğan Ercan, yeni dönemde adaylığını koymayarak görevini Sami Türk'e devretti.

EGSİAD'ın 11. dönem yönetim kurulu, gerçekleştirilen genel kurulda belirlendi. Tek aday olan Sami Türk, oy birliğiyle yönetim kurulu başkanlığı görevine seçildi. Genel kurul sonrasında yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Erdoğan Ercan, 6 yıldır 3 dönem boyunca yürütmekte olduğu EGSİAD Başkanlığı görevi boyunca üye iş adamları, Eskişehir ve Türkiye adına birçok faydalı çalışmalarda bulunduklarını belirtti. Ercan, "6 yıl önce devraldığımız derneğimizin üye sayısını bu gün iki katı üyeyle yeni yönetimimize devrediyoruz. Başkanlığım süresince derneğimizde Başbakan ve Cumhurbaşkanı ağırladık. Bunun yanında Avrupa Birliği'nin en büyük ekonomi referandumu ödülüne sahip 'Beyaz Altın Türkiye Girişimcilik Ödülleri Referandumu'nu 3 yıl üst üste gerçekleştirdik. Birçok bakan, bürokrat, iş adamı ve onlarca entelektüeli Eskişehir'de ağırladık. Tüm bunlarla birlikte iş adamlarımızı dünyaya açma adına 5 kıtada 40 ülke ve yüzlerce şehre iş ve kültür gezileri düzenledik. Üyelerimizin vizyonunu açma adına birçok eğitim, konferans ve panel düzenledik. ve geriye baktığımda EGSİAD Başkanlığı'nı yürüttüğüm 6 yıl boyunca ne kadar faydalı işler gerçekleştirdiğimizi ve bu yoğun maratonun bizi ne kadar çok yorduğunu gördük" dedi.

Artık daha faydalı işlerin yapılması adına yeni kanların bayrağı devralıp bu başarılı işleri devam ettirmeleri gerektiğinin altını çizen Ercan, "Yeni dönemde EGSİAD Başkanlığı adaylığımı koymadım. Bayrağı devralan, 3 dönemdir yönetimde beraber çalıştığımız yeni Başkanımız Sayın Sami Türk ve yeni yönetim kuruluna yapacakları işlerde başarılar diler saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Ercan'dan sonra konuşan Sami Türk ise, "EGSİAD Erdoğan Ercan Başkanlığı'nda 6 yıl boyunca büyük projelere imza atarak, zor bir dönemde çok iyi işler yaptı. ve bize bayrağı zirvede teslim etti. Bundan sonraki dönemde yeni yönetimimizle bayrağı daha yükseklere taşımak için çok fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu yüzden şehrimiz ve ülkemiz adına yepyeni projelerle üyelerimizin vizyonunu daha da geliştirme ve onları dünyaya açma adına EGSİAD'ın 21. yılında yeni yönetimimizle dernek odaklı çalışma şeklini değiştirerek tamamen üye odaklı çalışmalar gerçekleştireceğiz. EGSİAD'ın yeni yönetimi şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Genel Kurul sonrasında yapılan ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nda yapılan devir teslim töreni sonrası Başkan Sami Türk EGSİAD adına yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü eski Başkan Erdoğan Ercan'a, plaket takdiminde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, EGSİAD'ın yeni yönetimi ise, Başkan Sami Türk, Başkan yardımcıları Mehmet Akman, Rıdvan Çakırgöz ve Hakan Küpeli, Yönetim Kurulu üyeleri ise Birol Dindar, Enes Şahin, Ercan Tezcan, Fatih Düş, Fatih Keskin, Gökhan Çiçek, Mehmet Seçkiner, Menderes Kara, Recep Yahya Çolak, Senem Gül ve Sema Emeksiz'den oluştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title