Haberler

Eğitime Hayırsever Desteği

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve hayırsever Şakir Sevilenleroğlu arasında Bahçe ilçesinde yapılması planlanan ana sınıfının protokolü imzalandı.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve hayırsever Şakir Sevilenleroğlu arasında Bahçe ilçesinde yapılması planlanan ana sınıfının protokolü imzalandı.

Vali Cerrah, makamında yapılan imza töreni sırasında yürümekte güçlük çeken hayırsever Sevilenleroğlu'na, "Biz hayırseverleri sırtımızda taşırız" dedi.

Sevilenleroğlu'nun Bahçe ilçesinde bir okulunun bahçesine müstakil ana sınıfı yaptıracağını söyleyen Cerrah, şimdiye kadar 100'er metrekarelik 40 ana sınıfı yapıldığını 41'inciyi de Sevilenleroğlu'nun yatıracağını, en kısa zamanda da 9 tane daha ana sınıfı yaptırmayı planladıklarını anlattı.

Eğitime katkısı olanlara her zaman hürmet gösterdiklerini ifade eden Cerrah,

"Eğitime katkısı olan herkesin başımızın üzerinde yeri vardır. Çünkü insana yapılan yatırım en önemli yatırımdır" ifadesini kullandı.

Cerrah, kent merkezi ve ilçelerde yapılan diğer eğitim yatırımlarının açılış ve temel atma törenlerine, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü davet edeceğini belirtti.

Eğitim konusunda insanları daha duyarlı olamaya davet eden hayırsever Şakir Sevilenleroğlu ise insanlara örnek olmak istediğini belirtti.

Bundan sonraki gelirlerini eğitime yatırım yapmaya harcayacağını söyleyen Sevilenleroğlu, şunları kaydetti:

"Bu vatan hepimizin vatanı, bu insanlar hepimizin insanı. Yalnız taş duvar olmaz. Her şeyi devletten beklemeye gerek yok. İnsanların gücü yettiğince en hayırlı yatırım bu olacaktır. Hali vakti düzgün olanlar bu gibi şeylere yardımcı olursa, devlete yardımcı olursa daha iyi olur. 3-5 kuruşu mezara götürecek halimiz yok. Bu gibi yerlere harcarsak herhalde iyi olur diye düşünüyorum."

Konuşmaların ardından, Cerrah ve Sevilenleroğlu arasında, yapılacak olan ana sınıfının protokolü imzalandı. - OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Cerrah Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title