Haberler

Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi"

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi'ni (EKİP) hayata geçiriyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi'ni (EKİP) hayata geçiriyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya'da eğitim çehresini değiştirecek bir projenin hayata geçirileceğini söyledi.

Projenin İlk etapta 6 okulda uygulanacağını anlatan Gürsoy, daha sonraki eğitim öğretim yılında il genelinde uygulanacağını bildirdi.

Gürsoy, projenin açılışını 10 Nisan'da Selçuklu Muhammed Hamdi Yazır İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi' adıyla ve 'O, Oku buyurdu, okuyorum' sloganıyla uygulanacak projenin amacı tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerimizle hep beraber kitap okuyarak eğitimde kaliteyi artırmak. Bu proje ile 'okumama hastalığını' tedavi etmek hedefimizdir. İlk aşamada Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinden ikişer okulda pilot uygulama olarak başlatılacak olan bu proje, sonraki aşamada, 2015-2016 eğitim öğretim yılında il genelinde uygulanacaktır. Pilot uygulama yapılacak okullarımız şunlardır:  Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu, Selçuklu Muhammed Hamdi Yazır İmam Hatip Ortaokulu, Karatay Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Karatay Ayşe Hüseyin Özkan Ortaokulu, Meram Vakıfbank İmam Hatip Ortaokulu ve Meram Alparslan Ortaokulu."

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mukadder Gürsoy Selçuklu Karatay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title