Haberler

Temel Çalışması Okulu Çatlattı

Güneşli'de 1700 Öğrencinin Eğitim Gördüğü İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu'nun Duvarları, Yanında Yapılan Temel Çalışması Nedeniyle Çatladı.

GÜNEŞLİ’de 1700 öğrencinin eğitim gördüğü İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu’nun duvarları, yanında yapılan temel çalışması nedeniyle çatladı.

Kama Pres Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait fabrikanın depo kısmı olması planlanan ve okul duvarına sıfır kazılan temeldeki çalışma önce küçük sarsıntılara neden oldu. 2007 Ekim ayından sonra ise okul binasında çatlaklar büyüdü. Okul tuvaletlerindeki fayanslar kırılarak öğrencilerin üzerine döküldü. Okul Müdürü Hurşit Aksoy, belediyeye haber verdiklerini belirterek "Korkulacak bir şey yok. Her hafta 2 kez mühendisler gelip okulu inceliyorlar. Öğrencilerimi tehlikeye atmam" dedi. Ancak dün okul önünde toplanan veliler, "Çocuklarımızı okuldan almayı düşünüyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title