Haberler

Nevşehir Belediyesi İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Hediye Çeki Dağıtacak

Güncelleme:

Nevşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye hediye çeki dağıtacak. Başvuruların online olarak kabul edileceği kampanya kapsamında öğrenciler, 500 TL tutarındaki hediye çekleri ile yerel esnaflardan kırtasiye alışverişi yapabilecek. Kampanya için başvurular 25 Ağustos 2023 Cuma gününe kadar online olarak kabul edilecek.

Nevşehir Belediyesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye hediye çeki dağıtacak.

Başvuruların www.nevsehir.bel.tr internet adresinden online olarak kabul edileceği kampanya çerçevesinde öğrenciler 500 TL tutarındaki hediye çekleri ile yerel esnaflardan kırtasiye alışverişi yapabilecek.

Nevşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala yeni bir eğitime destek paketini daha açıkladı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın talimatıyla başlatılan proje bünyesinde ihtiyaç sahibi bin öğrenciye 500 TL'lik Kırtasiye Destek Çeki dağıtılacak ve bu çekler sadece şehir merkezindeki yerel esnaflarda geçerli olacak.

Kırtasiyeci esnafına ciddi miktarda sıcak para akışı da sağlayacak proje sayesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler de kendi tercih ettikleri ürünleri alma imkanına kavuşacak.

Kampanya için başvurular 25 Ağustos 2023 Cuma gününe kadar www.nevsehir.bel.tr adresinden online olarak kabul edilecek. Kampanyaya sadece merkez ilçede ikamet eden aileler, 6-17 yaş grubu bir çocuğu için başvurabilecek ve başvuru sonrasında yapılacak gelir durumu değerlendirmesi ile birlikte çek almaya uygun görülen ailelere SMS ile bilgilendirme yapılacak.

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde hem ihtiyaç sahiplerinin hem de esnafın yüzünü güldüren projeye şehirdeki hayırsever iş insanları da destek olabilecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Eğitim Öğretim Yılı Nevşehir Belediyesi Eğitim Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title