Haberler

Kütahya OSB Akademi'de 'Mavi Yakayı Yönetmek' Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarının ve çalışanlarının kişisel gelişim, toplumsal farkındalık ve kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi'de 'Mavi Yakayı Yönetmek' eğitimine katılımcılardan gelen ilgi nedeniyle, eğitimin üç ayrı sınıfa bölünerek 3 ayrı günde verilmesine neden oldu.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi ( Osb ) yatırımcılarının ve çalışanlarının kişisel gelişim, toplumsal farkındalık ve kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi'de "Mavi Yakayı Yönetmek" eğitimine katılımcılardan gelen ilgi nedeniyle, eğitimin üç ayrı sınıfa bölünerek 3 ayrı günde verilmesine neden oldu.

OSB Akademi resmi internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan "Mavi Yakayı Yönetmek" eğitimi, 15-16 ve 18 Eylül tarihlerinde Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan firmaların yönetici ve çalışanlarının katılım sağladığı eğitimlerde, eğitmen Hakan Balsızan tarafından katılımcılara; farklılıkları anlama ve yönetebilme, duygu yönetimi ve duygusal okuryazarlık, transaksiyonel analiz vb. konular aktarıldı.

Sözlü anlatımlar ve etkinliklerle birlikte verimli saatlerin yaşandığı "Mavi Yakayı Yönetmek" eğitimleri katılımcıların soruları, görüşleri ve geri bildirimlerinin akabinde son buldu.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, OSB Akademi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarında, "Eğitimlerimizin bu kadar büyük bir ilgi görmesi, iş dünyasında kalifiye profesyonellerin talep edilen becerilere sahip olma isteğini yansıtıyor. İş dünyasında başarılı olmanın anahtarı, teknik bilgiye ek olarak insan ilişkilerini etkili bir şekilde yönetmekten geçiyor. Biz de bu konuda katılımcılarımıza rehberlik etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Organize Sanayi Bölgesi Kişisel Gelişim Kütahya OSB Eğitim Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title