Haberler

ESOGÜ TÖMER'de uluslararası öğrencilere tanışma kahvaltısı düzenlendi

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (ESOGÜ TÖMER) Türkçe hazırlık eğitimi alan 37 farklı ülkeden uluslararası öğrenciler için tanışma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya ESOGÜ yönetimi ve akademik personel de katıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (ESOGÜ TÖMER) Türkçe hazırlık eğitimi alan 37 farklı ülkeden uluslararası öğrenciler için tanışma kahvaltısı düzenlendi.

ESOGÜ TÖMER Yönetimi'nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Erdağ ve Prof. Dr. Hakan Demiral, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şirin Şengel, ESOGÜ Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yakup Murat Bulut ile TÖMER Yönetim Kurulu, akademik ve idari personeli katıldı.

Kahvaltı sonrasında öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak'a TÖMER öğrencileri Kırımlı Elmaz Veliliaeva ve Etiyopyalı Jemal Kassaw Abebe tarafından çiçek takdim edildi. Etkinlikte Kazakistanlı öğrenci Yedil Yernur tarafından dombra çalınmasının ardından öğrenciler topluca hatıra fotoğrafı çektirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Etkinlikler Uluslararası İlişkiler Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title