Haberler

Diyarbakır DES'te Yönetim Yenilendi

Güncelleme:

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Diyarbakır İl Yönetimini yeniledi.

Diyarbakır'da bir restaurantta 24 Ocak Cuma günü Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Diyarbakır İl Yönetimi tarafından düzenlenen toplantıda, yönetime yeni üyeler alınarak Eyüphan Kaya'nın Başkanlığında yine yola devam kararı alındı.

"BİR KEZ BİLE SANSÜRLENMEDİK"

Toplantı ve yönetim şekillenmesinin ardından konuşan Diyarbakır DES İl Başkanı Eyüphan Kaya, üye ve yöneticilere teşekkür etti.Birlikte geçirdikleri 6 aylık süreçte 15 kez basın açıklaması yaptıklarını dile getiren Kaya, açıklama metinlerinin, değil bir cümlesi, bir kelimesinin bile Genel Merkezleri tarafından sansürlenmediği belirterek şöyle dedi:

"Bu da Genel Merkezimizin adına yakışır bir tarzda demokrat olduğuna yeterli bir kanıttır bence, Ayrıca sendikamız adına bazı ziyaretlerde bulunduk, bazı davetlere icabet ettik, bundan bazı arkadaşlarımız da haberdardır. Ancak bulunduğumuz her ortamda söz ve davranışlarımızla bir fark ortaya koyduk, üyelerimizden aldığımız yönetim erkimizi hiç su-i istimal etmedik, Olağan genel kurulda, GMYK'a yedek üyeliğine seçilmeme rağmen İl başkanlığından ayrılamadım umarım hep beraber sendikamızı daha iyi düzeye getirir sahip olduğu önemini Diyarbakır'a daha iyi anlatma fırsatını bulacağız.

KENDİMİZİ TANITACAĞIZ

Sendikamız biri Obizite sorunu temalı, diğeri Ulusal Afet ve Afet Eğitimi konulu iki ulusal kongre yaptı , AB projelerinden yararlanarak bu tür çalışmalarını yapmaya devam edecektir. Diyarbakır'da gerçekleştirmek üzere "Sosyal Diyalog ve Dayanışma" temalı bir proje daha hazırladık, Diyarbakır'dan da Şarkiyat Der ve SOHRAM-Der proje ortaklarımızdır. Doğrusu DES'in niteliğine uygun üye bulmak için de zaman lazım, çünkü demokrasi diyerek hayata sıkıntı veren o kadar kimseler oluş ki, demokrasi kavramı insanlara artık itici geliyor. Ancak biz doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Bu günden tezi yok artık okul ve kurumlara giderek kendimizi tanıtmaya çalışacağız"

Diyarbakır DES il Başkanlığı Yönetim Kurulu şöyle şekillendi,

Başkan: Eyüphan Kaya, Başkan Yrd: Yrd. Doç. Dr. Ömer Ergün
Başkan Yrd: Basri Şeker, Başkan Yrd: Abdurrahim Elik, Başkan Yrd: Yusuf Ergün, Başkan Yrd: İsmail Fidan, Başkan Yrd: Güldeniz Arbaş,

Kaynak: Temsilci / Eğitim

Avrupa Birliği Eyüphan Kaya Diyarbakır Eğitim Yerel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title