Haberler

352 öğrencinin mezuniyet heyecanı

Güncelleme:

Samsun Üniversitesi'nin farklı bölümlerinde okuyan 352 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezuniyet töreni İlkadım ilçesinde bulunan Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapıldı. 16 farklı bölümden mezun olan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

352 öğrencinin mezuniyet heyecanı

SAMSUN - Samsun Üniversitesi'ninfarklı bölümlerinde okuyan 352 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

SAMÜ 2022-2023 Mezuniyet Töreni İlkadım ilçesinde bulunan Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapıldı. 3 fakülte, 1 yüksekokul ve 1 meslek yüksekokulu olmak üzere 16 farklı bölümden 352 öğrenci mezun oldu.

Mezuniyet töreni ilk olarak SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın'ın konuşması ile başladı. Rektör Aydın, "Biz yola çıkarken şöyle bir motto ile yola çıktık; 'Nitelikli toplum için nitelikli üniversite.' Büyük bir üniversite olmayı düşünmedik ve düşünmüyoruz. Biz bize emanet edilen öğrencileri en güzel şekilde hayata hazırlayarak onların geleceklerini garanti altına almak istiyoruz" dedi.

Akabinde öğrenciler adına Özdemir Bayraktar Uzay ve Havacılık Bilimleri Fakültesi birincisi Mehmet Arslan bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu birincilerine başarı belgeleri verildi. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi birincisi Merve Temiz'e, Özdemir Bayraktar Uzay ve Havacılık Bilimleri Fakültesi birincisi Mehmet Arslan'a, Mühendislik Fakültesi birincileri Erkan Öztürk ile Barış Şener'e, Sivil Havacılık Yüksekokulu birincisi Zafer Şimşek'e ve Kavak Meslek Yüksekokulu birincisi İnci Önem'e Rektör Aydın ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından başarı belgeleri verildi. Sonrasında öğrenciler yaş kütüğüne plaket çaktı.

Düzenlenen mezuniyet töreni, öğrencilere diploma teslimi, yemin töreni ve kep atma ile sonra erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Mustafa Dağıstanlı İlkadım Samsun Spor Eğitim Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title