Haberler

Eğitim Bir-Sen Üyeleri Piknikte Bir Araya Geldi

Eğitim Bir-Sen Alaplı Şube Başkanlığı, üyelerinin eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu atmasını sağlamak amacıyla piknik düzenledi.

Eğitim Bir-Sen Alaplı Şube Başkanlığı, üyelerinin eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu atmasını sağlamak amacıyla piknik düzenledi.

Eğitim Bir-Sen Alaplı Temsilcisi Ramazan Kocaman, Akçakoca ilçesi Akaya Altı Piknik Alanı'ndaki piknikte yaptığı konuşmada, geleneksele dönüştürdükleri pikniği bu yıl 3. kez düzenlediklerini belirterek, "2010-2011 eğitim öğretim dönemini geride bırakırken eğitimci arkadaşlarımızı, aileleri ile bir araya getirerek hem stres atmalarını, hem de kaynaşmalarını sağlamayı hedefledik" dedi.

Ereğli Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Nurettin Yeşilçiçek de sosyal faaliyetlerin sendikacılıkta önemli bir yeri olduğunu, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini kaydetti.

Piknikte öğretmenler halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışları düzenledi.

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, şube müdürleri Hüseyin Uysal ve Salih Dirican, öğretmen ve eşlerinin katıldığı piknikte konuklara mangalda pişirilmiş köfte ve tavuk ikram edildi.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title