Haberler

Eğitim Bir-Sen Alan Değişikliğindeki Eksikliklerin Düzeltilmesini İstiyor

Eğitim Bir-Sen Manisa İl Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, “Eğitim Bir-Sen olarak, alan değişikliği ile ilgili duyuruda, bakanlıkça bazı hususlara yer verilmediğine dikkat çekerek, eksik bırakılan söz konusu hususların düzeltmesini talep ettik” dedi.

Eğitim Bir-Sen Manisa İl Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, "Eğitim Bir-Sen olarak, alan değişikliği ile ilgili duyuruda, bakanlıkça bazı hususlara yer verilmediğine dikkat çekerek, eksik bırakılan söz konusu hususların düzeltmesini talep ettik" dedi.

Eğitim Bir-Sen Manisa İl Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Eğitim Bir-Sen Şehzadeler İlçe Başkanı Mustafa Çalık ile birlikte Murat Germen Ortaokulu ve Merkez Efendi Ortaokulu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan M.Emin Sofuoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı'nca il milli eğitim müdürlüklerine hitaben yazılan "Alan değişikliği" konulu 10.12.2013 tarihli ve 3769756 sayılı yazıda, 2013 yılı alan değişikliklerinin duyurulduğunu dile getirdi.

Eğitim-Bir-Sen olarak, alan değişikliği ile ilgili duyuruda bakanlıkça bazı hususlara yer verilmediğine dikkat çeken Sofuoğlu, "Eksik bırakılan söz konusu hususların düzeltmesini talep ettik. Bakanlığa yazdığımız yazıda, tarih veya coğrafya öğretmeni olarak görev yapmakta iken, sosyal bilgiler alanına, fizik, kimya veya biyoloji öğretmeni olarak görev yapmakta iken, fen bilimleri fen ve teknoloji alanına geçiş yapanların mezuniyet alanlarına, halk eğitimi merkezleri ile öğretmenleri yöneticilerinden alan değişikliği yapanların yöneticilik görevleri sona ermeden mezuniyet alanlarına, aynı bina ve bahçede eğitim-öğretim veren ilkokul ve ortaokulun bir arada olduğu eğitim kurumlarının ilkokul kısmında mezuniyet alanı sosyal bilgiler olup, sınıf öğretmeni olarak görev yapan yöneticilerin, yöneticilik görevi sona ermeden mezuniyet alanı olan sosyal bilgiler alanına, Eğitim kurumu yöneticilerinin yöneticilik görevleri sona ermeden, görevli oldukları kurumda öğrenimleri itibarıyla geçebilecekleri boş norm kadro olup olmadığına bakılmaksızın aylık karşılığı okutabilecekleri ders yükü bulunması halinde alan değişikliği yapabilmelerinin sağlanmasını istedik. Eğitim kurumu yöneticilerinin yöneticilik görevleri sona ermeden, görevli oldukları kurumda öğrenimleri itibarıyla geçebilecekleri boş norm kadro olup olmadığına bakılmaksızın aylık karşılığı okutabilecekleri ders yükü bulunması halinde alan değişikliği yapabilmelerinin sağlanmasını istedik." dedi.

Murat Germen İlkokulu ve ortaokulu müdürleri Mustafa Çakmak ve Ercan Ayyıldız ile Merkez Efendi İlkokulu ve Ortaokulu müdürleri Gürsel Saka ve Ramazan Karaman ziyaretlerde ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Eğitim Bir-Sen'in yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Mustafa Çalık Memur Sen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title