Haberler

Ege Üniversitesindeki Gerginlik

Domaniç ilçesinde, Ege Üniversitesi'ndeki kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Domaniç ilçesinde, Ege Üniversitesi'ndeki kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Domaniç Ülkü Ocakları öncülüğünde Alaaddin Camisi önünde kılınan gıyabi cenaze namazının ardından, Ülkü Ocakları Başkanı İslam Yaman, yaptığı açıklamada, Çakıroğlu'nun herhangi bir partiye mensup olabileceğini ancak kendilerinin parti gözetmeksizin Çakıroğlu'nun öldürülmesini kınadıklarını belirterek, "Sonuçta Fırat Yılmaz Çakıroğlu bir Türk evladıdır. Ona kıyanlara her zaman tepkimizi göstermeliyiz. Bütün halkımızı birlik ve bütünlük için kardeşliğe davet ediyoruz" diye konuştu.

Cenaze namazına, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniç MHP İlçe Teşkilat Başkanı Halil İbrahim Türkmen, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Domaniç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title