Haberler

Ege'den Ezgiler' Simavlılar'ı Coşturdu

TRT Müzik’in sevilen programı 'Ege’den Ezgiler'in canlı yayınını, Kütahya’nın Simav ilçesinden gerçekleştirildi.

TRT Müzik'in sevilen programı 'Ege'den Ezgiler'in canlı yayınını, Kütahya'nın Simav ilçesinden gerçekleştirildi.

90 dakikalık programda sahne alan Türk Sanat Müziği sanatçısı Güldehen Marmara Torun, Yavuz Karabulut, Türk Halk Sanat Müziği sanatçısı Hale Yamaner Okdan ile Emre Oral Burç teravih namazı öncesi seslendirdikleri birbirinden güzel eserleriyle Simavlılara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programa Simav Kaymakamı İbrahim Sühan Karaboran, Simav Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Akyer, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, protokolün diğer üyeleri ile daire ve okul müdürlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

90 dakika boyunca sanatçıların seslendirdiği parçalara eşlik eden Simavlılar yerinde duramadı.

Program sonunda Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan yapımcı ve yönetmen Hakan Aybar ile solistlere günün anısına çiçek, çini fincan takımı ve Simav kitabı hediye etti.

Teravih namazına 10 dakika kala sona eren programda vatandaşlar solistlerle hatıra fotoğrafı çektirmek için kuyruğa girdi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, katkılarından dolayı TRT camiasına teşekkür etti. Başkan Özkan, "Simav halkına mübarek Ramazanda günün anısına yakışır bir programla eğlencenin doruğuna ulaştıran TRT Müzik ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm dünyada izlenen programın tanıtıma ihtiyacı olan turistik ilçemiz Simav'a çok büyük katkılar sağladığına yürekten inanıyorum. Her şey mükemmeldi. Bize bu unutulmaz geceyi yaşatanlara ve vesile olanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Özkan Kütahya Simav Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title