Haberler

Ege'de Süper Gala

Cim -Bom, Üç Yeni Starını Denizlispor Önünde İlk Kez Birlikte Sahaya Sürecek.

Everton’dan Neill ve Jo ile Tottenham’dan Dos Santos’u alarak ara transferde şov yapan Cim-Bom, üç yeni starını Denizlispor önünde ilk kez birlikte sahaya sürecek. Can derdindeki Horoz da evinde 6 yıldır yenemediği rakibi karşısında kurtuluş umudu arayacak.

ARA transferde İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton’dan Avustralyalı Neill ve Brezilyalı Jo ile Tottenham’dan Meksikalı Dos Santos’u alarak şov yapan Galatasaray, üç yeni starıyla bugün Denizli’de sahneye çıkacak. Denizlili futbolseverler, Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçta hem zor durumdaki takımlarına destek verecekler hem de Cimbom’un yeni yıldızlarını izleme imkanı bulacaklar. Bilet fiyatları kale arkası 10, maraton 20, kapalı 100 TL. Her taraftara yağmurluk dağıtılacak.

Ligde 38’inci randevu

* İki takım bugün ligde 38. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 37 maçın 24’ünü Galatasaray, 5’ini Denizlispor kazanırken 8 karşılaşmada eşitlik bozulmadı. Denizlispor rakibini 2003-04 sezonundan beri mağlup edemedi. O sezon ev sahibi olduğu maçı 2-1 kazanan Horoz son 12 maçta 8 mağlubiyet, 4 beraberlik aldı. Takımlar arasında Denizli’de oynanan 18 maçın 11’inde Aslan, 2’sinde Horoz güldü, 5 maç berabere bitti. Cimbom ligde 19. haftaya 39 puanla Fenerbahçe’nin arkasında ikinci sırada girdi.

Denizlispor’un işi zor

* İlk kez 1983-84 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden, iki kez küme düşmenin üzüntüsünü yaşayıp aralıksız 11 sezondur devler arenasında yer alan Denizlispor ise en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Geride kalan 18 maçta yalnızca Ankaraspor’u hükmen yenebilen Horoz 4 beraberlik, 13 yenilgi ile 7 puan topladı, sondan ikinci sıraya demir attı. Devre arasında kadrosunu Youla, Okan Koç, Erkan, Alpaslan’la takviye eden Denizlispor’un en yakın rakibi Sivasspor’la arasında 10 puan fark bulunuyor.

ÜÇÜ BİR ARADA

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Neill, Gaziantepspor ile oynanan ikinci yarının ilk maçında 90 dakika görev yapmış, Jo ise kupadaki Ankaragücü randevusunda son 18 dakikada oyuna dahil olmuştu. Neil, Jo ve hafta içinde sözleşme imzalayan Dos Santos ilk kez Denizlispor karşısında birlikte forma giyecekler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title