Haberler

Ege Bölgesi - 20.10.2010 / Çarşamba

İki üniversite mezunu olan, üç dil bilen, proje rekortmeni 17 yıllık belediye memuru Gül Funda Bük, Gaziemir Belediye Başkanı Şenol tarafından 1.

İZMİR

HÜRRİYET İZMİR: Neden Başkan Açıkla

İki üniversite mezunu olan, üç dil bilen, proje rekortmeni 17 yıllık belediye memuru Gül Funda Bük, Gaziemir Belediye Başkanı Şenol tarafından 1.5 yılda ambar memurluğu dahil, 7 kez sürüldü

MİLLİYET EGE: Promosyonlu yatırım teklifi

İzmir’e yabancı girişimcilerin gelmesi için çaba sarf ediliyor. İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Çinli heyete sıra dışı bir öneride bulundu.

POSTA EGE: Çile Yağdı

İzmir’de 24 saat içinde metrekareye ortalama 125 kilo yağış düştü. Yollar kanala döndü, altgeçitler suyla doldu. Çok sayıda evi ve işyerini su bastı., araçlar yollarda kaldı. Dün sabah ise kabustan farksızdı. Karşıdan karşıya bile geçmenin imkansız hale geldiği caddelerde ve sokaklarda çile çekildi.

YENİASIR: Müfettiş el koydu

İçişleri Bakanlığı, bir internet sitesinde yayınlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki usülsüzlük iddialarını araştırmak üzere 2 müfettiş görevlendirdi.

YENİGÜN: Gökten Rekor Yağdı

İzmir tarihinin en büyük yağışlarından birini aldı. 24 saatte metrekareye 186 kg yağmur yağarak 80 yılın rekoru kırıldı.

DENİZLİ

DEHA20 GAZETESİ: Sanayici Karın Tokluğuna

Sanayide elektrik tüketimi geçen yıla göre yüzde 20 arttı. Bu artış istihdama ise sadece yüzde 1 oranında yansıdı.Bu artış oranları 2008 kriz öncesi rakamlarına çok uzak kalsa da sanayici için yeşil ışık anlamına geldi.

HOROZ GAZETESİ: Büyü Bozuluyor

Tekstil sektörünün Türkiye’de ki ilk bin firma arasındaki yerini kaybettiğini belirten DTO Başkanı Necdet Özer, kablo, bakır, gıda, kağıt sanayi ve beton firmalarının yükselişte olduğunu söyledi.

HİZMET GAZETESİ: Tek Çare Mektup

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Raşit Özdemir, görevlerini yardımcılarına devreden Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye ulaşamamaktan yakınarak “Tek çare basın aracılığıyla açık mektup yazmak” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title