Haberler

Edremitliler, Takımları İçin Tek Yürek Oldu…

3. Lige Çıkma Mücadeleleri Veren Edremit Belediyespor Futbol Takımı'na Destek Olmak İçin İlçenin Sivil Toplum Örgütleri ve Oda Başkanları Seferber Oldu.

3. Lige çıkma mücadeleleri veren Edremit Belediyespor Futbol Takımı'na destek olmak için ilçenin sivil toplum örgütleri ve oda başkanları seferber oldu.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Belediyespor için sivil toplum örgütleri, oda başkanları ve Edremit Belediyespor yöneticilerini bir araya getirerek, Edremit Belediye Spor'un 3. Lige çıkarabilmek için görüş birliğini sağladı. Edremit Belediyesi'nin başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya, Edremit'e bağlı tüm sivil toplum örgütü yöneticileri ve oda başkanları katılarak Edremitspor için tek yürek oldu. Oda başkanları ve sivil toplum örgütü yetkilileri Edremit Belediye Spor'a maddi ve manevi her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını vurgulayarak, Edremitspor'un 3. Lig'e çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söylediler.

Bozbey, Edremit Belediyespor'un 3. Lige emin adımlarla ilerlediğini vurgulayarak, "Edremit Belediyespor, eleme maçlarından alnının akıyla çıkmayı başararak 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Oda başkanlarımız ve sivil toplum örgütü yöneticilerimiz ile birlikte Edremitspor için tek yürek olarak 3. Lig kapılarını aralayacağız. Oda başkanlarımıza ve sivil toplum örgütü yöneticilerimize Edremit Spor'u yalnız bırakmayarak destek sağladıkları için teşekkür ederim" dedi.

Önümüzdeki hafta çekilecek kuralarla, Edremitspor'un 3. Lig yolundaki rakipleri belli olacak.

(SŞ-MŞ)

08.05.2007 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title