Haberler

Edremit'te 'Temizliğe Davet Var' Kampanyası

Van’ın Edremit Belediyesi, Van Gölü sahil temizliği başta olmak üzere her hafta sonu on binlerce vatandaşın akın ettiği mesire alanları için ‘Temizliğe Davet Var’ adı altında kampanya başlattı.

Van'ın Edremit Belediyesi, Van Gölü sahil temizliği başta olmak üzere her hafta sonu on binlerce vatandaşın akın ettiği mesire alanları için 'Temizliğe Davet Var' adı altında kampanya başlattı.

Edremit Belediyesi öncülüğünde Tabipler Odası ortaklığı ve ÇEV-DER, Ekoloji Meclisi, EKOGENÇ, Ziraat Mühendisleri Odası ve Van Gölü Aktivistleri gibi sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle temizlik kampanyası başlatılıyor. Hafta sonları on binlerce vatandaşın akın ettiği Van Gölü sahil şeridindeki mesire ve plaj alanlarının daha temiz hale getirilmesi hedeflenilirken, gönüllü aktivistler tarafından da bilinçlendirme çalışması yapılacak.

23 Ağustos tarihinde başlayacak olan kampanyaya eş başkanlar, STK'lar, belediye çalışanları ve halkın gönüllü olarak katılacağı belirtildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziraat Mühendisleri Odası Edremit Belediyesi Tabipler Odası Van Gölü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title