Haberler

Edremit'te Muhteşem Gala

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 2 çevre derneği tarafından ilk kez düzenlenen 'Çirkin ve Güzel' konulu '1.Ulusal Fotoğraf Yarışması' ödül töreninin düzenlendiği muhteşem bir gala yemeğiyle sonlandı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 2 çevre derneği tarafından ilk kez düzenlenen 'Çirkin ve Güzel' konulu '1. Ulusal Fotoğraf Yarışması' ödül töreninin düzenlendiği muhteşem bir gala yemeğiyle sonlandı.

Çevre Sağlığı ve Doğayı Koruma Derneği ile Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği'nin organizasyonunda ve fotoğraf sanatçısı Haşmet Demirbil'in koordinatörlüğünde düzenlenen yarışmaya yüze yakın fotoğraf katılmıştı.

Jüri üyeleri birinciliğe değer eser bulamazken, 'Yangın' isimli eseri ile Arif Bayram İkinciliği, 'Çiçekler Hepimizin' isimli eseri ile Buzender üçüncülüğe seçildi. Zülküf Bozbey ve Yıldırım Alp mansiyon ödülüne, Mehmet Fatih Yıldız'da Edremit Çevre Sağlığı ve Doğayı Koruma Derneği Teşvik Ödülü'ne, Olcay Özal ise Edremit Körfez Dağcılık ve Körfez Sporları Derneği Teşvik Ödülü'ne, Yıldırım Alp'te katıldıkları eserleri ile Körfez Star Gazetesi Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Güre Yakamoz Restaurant'ta düzenlenen gecede, dereceye giren yarışmacıların ödülleri törenle sahiplerine verildi. Geceye, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, basın mensupları ile davetliler ve dernek üyeleri katıldılar.

Çevre ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Şeniz Tuncel, yeni bir oluşum olan Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği kurucu başkanı Mustafa Demirbaş, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. (BT) - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Edremit Güre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title