Haberler

Edremit'te Muhtarlara Yönelik Toplantı Düzenlendi

Edremit Belediyesi, kentte kış aylarında yaşanan eksiklikleri tespit etmek, karla mücadelede daha etkin çalışmaların yapılması noktasında görüş ve önerileri almak üzere mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Edremit Belediyesi, kentte kış aylarında yaşanan eksiklikleri tespit etmek, karla mücadelede daha etkin çalışmaların yapılması noktasında görüş ve önerileri almak üzere mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Edremit Belediye Başkan Vekili Nurhayat Çelik, demokratik, katılımcı, özgürlükçü ve ekolojik bir belediyecilik paradigmasıyla her alanda çalışmalarını yürüttükleri ve bunu yaparken de halkın katılımını her zaman esas aldıklarını söyledi.

Van'da en son 24 saat aralıksız kar yağdığını anımsatan Çelik, bu olağanüstü durum karşısında karla mücadele ekiplerinin, oluşturulan kriz masasıyla koordineli olarak beş gün boyunca aralıksız çalıştığını belirtti.

Çelik, bazı noktalarda eksikliklerinin yaşanabildiğini ve bu eksikleri beraber tespit etmek için muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Ardından Başkan Yardımcısı İzzet Kurt, karla mücadele çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kar yağışı öncesi ekip ve 11 kar temizleme araçlarının hazır olduğunu ifade eden Kurt, yağışın ardından kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Büyükşehir Yol Yapı Kontrol Daire Başkanlığı yetkilileri de yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, toplantıya katılan muhtarlar da karla mücadeleye ilişkin görüş ve önerilerini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Edremit Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title