Haberler

Edremit'te 4. Balyalılar Şenliği

Edremit Balyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 4. Bahar Şenliği yapıldı.

Edremit Balyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 4. Bahar Şenliği yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Balya Kaymakamı Hakan Balsüzen'nin de katıldığı şenliğe katılım yoğun oldu.

Edremit Balyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl yapılan Bahar Şenliği'nin 4.'sü Tuzcumurat Mahallesi'nde ki Cumartesi Pazarı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Balya Kaymakamı Hakan Balsüzen, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ertaş, Fatma Özgirgin, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Öğretmen Metin Tuncer'in okuduğu şiir ile başlayan şenlikte konuşan Balyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Tonga, "Bizler Balya ilçesinden gelip güzel ilçemiz Edremit'e yerleşenler olarak doğduğumuz yeri unutmadan, doyduğumuz yerde kendi geleneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Her yıl yaptığımız bu şenlikte hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz. Bu etkinliğimize katılarak bizlerle destek olan tüm hemşerilerimize ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Şenliğe katılanlara pilav ve ayran ikram edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saka Balıkesir Edremit balya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title