Haberler

Edremit'te 23 Nisan Coşkusu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

16 Nisan'da Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde başlayan şenlikler, 3 gün boyunca saat 13: 00 ile 17: 00 arasında 18 Nisan tarihine kadar sürecek. Etkinlikler, daha sonra 23 Nisan törenleri ile devam edecek.

Etkinlikler kapsamında, Şehit Hamdibey İlköğretim Okulu ve merkez Anaokulu ile diğer okulların gösterileri büyük ilgi gördü.

2. gününde öğretmenleri Leman Anbarlıoğlu ve Fatma Polat'ın öncülüğündeki öğrenciler, etkinlikler kapsamında marşlar, şiirler okurken gösterileri de büyük hayranlıkla izlenirken büyük alkış aldı.

Kaymakam Abdulhamit Erguvan, "Büyük önder Atatürk'ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, milli bayramımız olan 23 Nisanlar'ı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti'nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir. Milletimize ve bütün çocuklarımıza şimdiden kutlu olsun."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir 23 Nisan Edremit Yerel Haberler

title