Haberler

Edirne Lalapaşa Köylerine Katı Atık Sistemi Kurulacak

Edirne Lalapaşa’ya bağlı köylerin katı atık sorununa çözüm getirecek ’Temiz Çevre Temiz Gelecek’ projesinin uygulama sözleşmesi Tekirdağ’da imzalandı.

Edirne Lalapaşa'ya bağlı köylerin katı atık sorununa çözüm getirecek 'Temiz Çevre Temiz Gelecek' projesinin uygulama sözleşmesi Tekirdağ'da imzalandı.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın (TRAKYAKA) merkez binasında törende projenin protokolünü Lalapaşa Köylere Hizmet Götürme Birliği Adına Lalapaşa Kaymakamı Mehmet Durgut, TRAKYAKA adına da Program Yönetimi Birim Başkan Vekili Berkay Habiboğlu imzalandı.

Toplam bütçesi 228 bin 895 TL olan proje kapsamında Lalapaşa ilçesine bağlı 27 köy için bir katı atık yönetimi oluşturulacağı, bu kapsamda bir çöp kamyonu ve çöp konteynırları alınacağı kaydedildi. Katı atık ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirme ve farkındalık sağlanması için bahsi geçen köylerde eğitim çalışmaları da yapılacak.

Uygulama süresi bir yıl olacak projenin 171 bin 671 TL'si TRAKYAKA tarafından desteklenecek. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Tekirdağ Lalapaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title