Haberler

Edirne Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları TOBB Müşterek Toplantısına Katıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serkan Üner, 81 ilin katıldığı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler müşterek toplantısına katıldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serkan Üner, 81 ilin katıldığı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler müşterek toplantısına katıldı.

Müşterek toplantılardan sonra İcra Kurulu Başkanlarının katılımı ile TOBB İcra Kurulu'nun da yer alacak 7 Bölge temsilcileri seçimleri yapıldı. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı yeniden Hatice Güner Kal olurken, İbrahim Kürşat Tuna TOBB Genç Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanlığı görevine seçildi. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Evrim Aras, Kadın Girişimciler Kurulu'nun yeni başkanı oldu, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi.

Elmas Aslan konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ile ortaklaşa yaptığımız tanışma toplantımızda ilimizdeki tüm kadın ve genç İcra Kurulu üyelerimiz ile birlikte bölgesel kalkınmanın hedeflendiği ve girişimciliğin il, bölge ve ülke ekonomisi için gelecekte ne kadar önemli olduğu konusunda farkındalık oluşturmak üzere ortak bölge projeler gerçekleştirmek üzere kararlar almıştık. TOBB bünyesinde yaptığımız bu toplantılarda, TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da her zaman söylediği gibi, TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarının ne kadar önemli ve girişimcilik konusunda ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu bir kez daha görmüş olduk ve çok heyecanlandık. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Evrim Aras ve Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Sayın Başkanı Hatice Kal ve Bölge kurul üyelerinin de desteği ile bölgemiz adına yürüteceğimiz projeleri en kısa sürede hayata geçireceğimize inanıyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Kürşat Tuna Marmara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title