Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

UTSO'dan işlem geliştirme projesi.

Uzunköprü Ticaret Sanayi Odası'nca (UTSO) hazırlanan işlem geliştirme projesi Trakya Kalkınma Ajansı'na teslim edildi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2014 yılı doğrudan faaliyet destekleri programı kapsamında işlem geliştirme projesi oluşturuldu.

Projenin amacı Uzunköprü'de İŞGEM (İş Geliştirme Merkezi) kurulup kurulamayacağına dair fizibilite çalışması yapılmasıdır.

İş geliştirme merkezleri, küçük girişimcilerin iş kurmasını ve geliştirmesini destekleyen ve kolaylaştıran, dolayısıyla da işletmelerin hayatta kalma ve büyüme olanaklarını arttıran Türkiye için yeni sayılabilecek bir istihdam yaratma ve iş kurma modelidir.

Proje, Trakya Kalkınma Ajansına teslim edildi.

-Yurt dışından Uzunköprü'ye ziyaretler

Uzunköprü Belediyesi Kültür ve Sanat Evi olarak 2013'te hizmete açılan Aziz İoannis Kilisesi'ne yurt dışından ziyaretler devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt içi ve dışı turların uğrak durağı haline gelen Uzunköprü ve Uzunköprü Belediyesi Kültür Sanat Evini (Aziz İoannis Kilisesi) Yunanistan'dan gelen 60 kişilik bir turist kafilesi ziyaret etti.

İlçeye ziyaretler devam ediyor.

Uzunköprü'de 5 bin kase aşure dağıtıldı

Uzunköprü Belediyesi, 5 bin kase aşure dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muharrem ayı dolayısıyla Uzunköprü Belediyesi tarafından Telli Çeşme Meydanı'nda ücretsiz aşure dağıtıldı.

Çöpköy ve Yeniköy mahallesinde de aşure dağıtıldı.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Müslümanların paylaşımcı olduğunu göstererek, Uzunköprü halkı ile bu aşı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Uzunköprü Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title