Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Belediye Başkanı Gürkan'a ziyaret.

Bulgaristan Şumnu Koca Yusuf Spor ve Kültür Derneği Başkanı Arif Vasfi Ahmet ve beraberindekiler, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Ahmet, ziyarette, üçüncüsünü düzenlenecek olan "Koca Yusuf Yağlı Güreşleri"nin 7 Eylül'de Şumnu'da başlayacağını belirtti.

Güreşlerin coşkuyla geçtiğini anlatan Ahmet, Gürkan ve Edirnelileri "Koca Yusuf Yağlı Güreşleri"ne davet etti.

Gürkan da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Ziyarette, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Zülfettin Hacığılu ve  Şumnu Karalar Köyü Muhtarı İsmail Ebazer de yer aldı.

Edirne Belediye Başkanı Gürkan

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye ekiplerinin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu bildirdi.

Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların her türlü sorununu çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Ekiplerin herhangi bir soruna karşı hazır bekletildiğini aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Halkımızın, kanalizasyon arızalarından, gürültü kirliliğine dair her türlü şikayetleri için Edirne Belediyesi ekipleri 7 gün 24 saat görev başındadır. Vatandaşlarımız 'Alo 153' numaralı telefonumuzu arayarak bizlere bildirdiği su, kanalizasyon patlakları gibi sorunlara ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilmektedir. Zabıta ekiplerimiz de vatandaşlarımızın sorunlarını tespit etmek ve çözmek için çalışmalarına devam ediyor."

İnece Belediye Başkanı Vardar'dan ziyaret

Kırklareli'nin İnece Belde Belediye Başkanı Şehabettin Vardar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Vardar, ziyarette, Gürkan'ı takdir ettiklerini belirterek, milletvekilliğinin ardından belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Gürkan da ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Selahattin Gürkan Recep Gürkan Bulgaristan Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title