Haberler

Edirne Belediyesi Edirnespor Birinci Ligdeki İlk Maçına Çıkacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor, birinci ligdeki ilk maçında deplasmanda Adana ASKİ ile karşılaşacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor, birinci ligdeki ilk maçında deplasmanda Adana ASKİ ile karşılaşacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Edirnespor'un geçen sezon  şampiyon olarak birinci lige yükseldiği anımsatıldı.

Ligin, 29 Ekim Çarşamba günü başlayacağı ifade edilen açıklamada, Edirne Belediyesi Edirnespor'un ilk rakibinin Adana ASKİ olduğu ve karşılaşmanın yarın 18.00'de oynanacağı belirtildi.

Takımda sakat oyuncunun bulunmadığı ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Çarşamba günü Adana'da oynayacağı ilk lig maçının ardından Edirne'ye dönecek olan potanın perileri, çalışmalarını ara vermeksizin Edirne'de devam ettirecek ve 1 Kasım Cumartesi günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonununda Ankara Ormanspor ile oynayacakları maça hazırlanacak."

Açıklamada, Edirne Belediyesi Edirnespor - Ormanspor karşılaşmasının 1 Kasım Cumartesi günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda saat 17.00'de başlayacağı aktarıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Edirne Belediyesi Edirnespor Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title