Haberler

Edirne Belediye Başkanı Gürkan Açıklaması

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Artık bu ülkede hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi inançta olursa olsun Cumhuriyetin yanında duranlarla, Cumhuriyetin karşısında duranlar ayrıştı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Artık bu ülkede hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi inançta olursa olsun Cumhuriyetin yanında duranlarla, Cumhuriyetin karşısında duranlar ayrıştı." dedi.

CHP Edirne İl Örgütü, Edirne'deki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) iddianamesinde, Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın "seçim çalışmaları kapsamında oy istemek için cemaat okullarını ziyaret ettiği" iddiasından yola çıkılarak yapılan haberlere tepki göstermek amacıyla toplantı düzenledi.

Gürkan, toplantıda yaptığı konuşmada, Ergenekon, Balyoz, casusluk operasyonlarında yapıldığı gibi yine bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını ifade etti.

"Artık bu ülkede hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi inançta olursa olsun Cumhuriyetin yanında duranlarla, Cumhuriyetin karşısında duranlar ayrıştı." diyen Gürkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkes bunu görüyor. Dün Mecliste Bekir Bozdağ'ın güzel bir konuşması vardı. '17-25 Aralık olayları öncesi biz size inanmadık. 17-25 Aralık'tan sonra da siz bize inanmadınız" diye. Ama 15 Temmuz gecesi yaşatılmak istenen vahşi, kanlı, soysuz, şerefsiz darbe girişiminden sonra herkes birbirini tanıdı. Herkes birbirine inanıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title