Haberler

Edirne Ayakkabı Bağcıklarını Birbirine Bağlayıp Köprüden Nehre Atladı

Nehirde 800 Metre Sürüklenen Genç Kızı Balıkçılar Böyle Kurtardı

NEHİRDE 800 METRE SÜRÜKLENEN GENÇ KIZI BALIKÇILAR BÖYLE KURTARDI

Edirne'de ayakkabılarının bağcıklarını birbirine bağladıktan sonra köprüden Meriç Nehri'ne atlayan 22 yaşındaki C.D.D.'yi, yaklaşık 800 metre sürüklendikten sonra balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Olay Karaağaç Mahallesi ile kent merkezini birbirine bağlayan Meriç Köprüsü'nde meydana geldi. Köprünün ortasına gelip, ayakkabılarının bağcıklarını birbirine bağlayan C.D.D., nehre atlayarak ölmek istedi. Genç kızın atlayıp akıntıya kapıldığını gören çevredekiler hemen polise haber verdi. Sivil Savunma ve polis ekipleri, nehirde sürüklenen Doğru'yu kurtarmak için seferber oldu. Nehirde yaklaşık 800 metre sırt üstü sürüklenen C.D.D.'yi kurtarmak için balıkçı Mustafa Bükmen suya atladı. Genç kız yardım edilmesini istemedi ve Bükmen'e vurmaya çalıştı. Bu sırada nehir kenarında kayıkları olan diğer balıkçılar da nehre girerek C.D.D.'yi kurtarmaya çalıştı.

Kayığa binen 2 balıkçı, C.D.D.'nin önüne kesip, genç kızı tutarak aldı. Daha sonra nehir kenarına çıkarılan C.D.D.'nin bağcıklarının birbirine bağlı olduğu görüldü. İlk müdahalesi nehir kenarında yapılan C.D.D., sorulan sorulara cevap vermekte zorlandı. Konuşamayan genç kız ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen C.D.D.'nin derdinin ne olduğu da henüz öğrenilemedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

C.D.D.: Cannur Dilara Doğru

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title