Haberler

Edfok Birinci Yaşını Kutladı

Edremit Körfezi'nde fotoğraf sevenleri bir araya getiren Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK) birinci yılını kutladı.

Edremit Körfezi'nde fotoğraf sevenleri bir araya getiren Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK) birinci yılını kutladı.

Bölgenin değerlerini belgelemek ve fotoğraf bilincini kazandırmak için bir araya gelen EDFOK, ilk yılında onlarca atölye çalışması, kurs, fotoğraf sergileri düzenledi.

Sosyal medya üzerinden fotoğraf ve bilgi paylaşımları yapan kulüp, ayrıca düzenlediği ve ortak olduğu yarışma projeleri ile de bölgede marka olma yolunda sağlam adımlar attı.

Birinci yılını fotoğrafa gönül veren sanatseverlerle bir termal otelde kutlayan EDFOK, yapılan çalışmaları fotoğrafçılarla paylaştı.

Etkinlikte ayırca Çanakkale Fotoğraf Topluluğunun 3 gösterimi de sanat severlerin ilgisine sunuldu.

EDFOK Başkanı Özcan Şimşek, fotoğrafın, bugüne ışık tutan bir belge olmanın yanı sıra sanat değeri ile de farkındalık yaratan bir olgu olduğunu ifade ederek, "Yeni çağın önemli görsel sanatlarından olan fotoğraf bilincinin bölgemize ve insanımıza yayılması için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Bizlere bu konuda destek veren başta Edremit Belediyesine, İda Bilinci Sanat Evi'ne teşekkürlerimizi sunuyorum. Işığın peşinde koşmaya devam edeceğiz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Edremit Körfezi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title