Haberler

Düzce Tso'da Toplu Komite Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplu Komite toplantısı odamız konferans salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Meslek Komitelerinin üyeleri...

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplu Komite toplantısı odamız konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Meslek Komitelerinin üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır yaptı. Çakır, yılda iki kez yapılması gereken toplu komite toplantılarının birlik ve beraberlik ortamının sağlanması adına önemli olduğunu belirterek, komite üyelerinin sektörlerinde yaşanan ve oda kanalıyla çözülebilmesi muhtemel olan sorunları bu toplantılarda gündeme getirmelerini istedi.

Fahri Çakır, üyelerin menfaatine olan çalışmalar yapmaya çalıştıklarını ve bu konuda komitelere de önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır'ın ardından Meclis Başkanı Ertan Taşlı söz aldı. Taşlı, komite çalışmalarında çıkan sonuçların meclis gündemine taşınabilmesi için komitelerde yer alan meclis üyelerine önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Toplantı, komite ve meclis üyelerinin sektörel konuları tartışmalarıyla devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Taşlı Fahri Çakır Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title