Haberler

Düzce'nin İlçelerinde Satranç Heyecanı

Türkiye Satranç Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığının katkıları düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvası Çilimli ve Cumayeri ilçelerinde gerçekleştirildi.
Okul Sporları Satranç turnuvaları ilk...

Türkiye Satranç Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığının katkıları düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvası Çilimli ve Cumayeri ilçelerinde gerçekleştirildi.

Okul Sporları Satranç turnuvaları ilk olarak Çilimli ve Cumayeri ilçelerinde düzenlendi. İbrahim Hoşver İlköğretim okulunda düzenlenen turnuva heyecanla geçerken 7 turun ardından sporcuların ve okulların ödülleri, İlçe Şube Müdürü Hayrullah Şahin, TSF İlçe Temsilcisi Mehmet Eşmekaya ve Başhakem Efsun Ç. Çakır'ın katılımı ile oluşan protokol tarafından takdim edildi.

Okul Sporları Satranç Turnuvasında minik erkeklerde Emin Mutlu birinci, Tunahan Gözütok ikinci ve Güray Yurttaş üçüncü oldu. Minik kızlarda Kübra Nur Demir, Beyzanur Çakmak ve Ayşenur Dalda ilk üç sırayı aldı.

Küçük erkekler kategorisinde Furkan Yıldırım, Ahmet Yılmaz Emrah Gündüz ilk üçe girerek madalyalarını aldı. Küçük kızlarda ise Emine Gürsoy birinci Selin Türedi ikinci ve Tuğçe Bakaç üçüncü oldu.

Yıldız erkeklerde İbrahim Çelik birinci Yücel Şen ikinci ve Selim Koz üçüncü oldu. Yıldız kızlarda Tuğba Gürsoy, Dilara Özsoy ve Elif Fer ilk üç sırayı paylaştı.

Genç erkeklerde Mücahit Duman birinci, Şuayip Metin ikinci ve M.Fatih Yılmaz üçüncü oldu. Genç kızlarda ise Kader Arabacı birinci Gülay Uysal ikinci ve Büşra Ökten üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Okul sıralamasında ise miniklerde İlhami Reyhan Turan İlkokulu birinci, Pakmaya Nimet Pisak İlkokulu ikinci ve Kanuni İlkokulu üçüncü oldu.

Küçüklerde Cumayeri YİBO birinci, İlhami Reyhan Turan İlkokulu ikinci ve Kanuni İlkokulu üçüncü oldu. Yıldızlarda Cumayeri YİBO birinci, İlhami Reyhan Turan İlkokulu ikinci ve Şehit Nusret Akar İlköğretim okulu üçüncü oldu.

Gençlerde Gümüşova İmam Hatip Lisesi birinci Cumayeri Çok Programlı Lise ikinci ve Şehit Nusret Akar İlköğretim Okulu üçüncü oldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumayeri Çilimli Türkiye Düzce Yerel Haberler

title