Haberler

Düzce Milletvekili Korkmaz: " İhl İnşaatı Yeni Döneme Bitecek"

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Adliyesi yanında yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Adliyesi yanında yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İbrahim Korkmaz yaptığı açıklamada okulun çalışmalarının devam ettiğini ve kısa süre içerisinde biteceğini belirtti.

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz yapımı devam eden İmam Hatip Lisesinin inşaat süreci ile ilgili bilgiler verdi. Korkmaz yaptığı açıklamalarda okulun çalışmalarının süratle devam ettiğini kısa süre içerisinde okulun iç çalışmalarının başlayacağını ve çelik konsiktrüsyondan bir çatı yapılacağını belirtti.

Korkmaz "Düzce'de İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak çalışmalarımızı var gücümüz ile yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarda Kaba inşaatının büyük bir kısmı bitti. Şu anda bu okulumuzun çatısının yapılması ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çelik konsiktrüsyondan 6 metre uzunluğunda bir çatı yapılacak. Çatının yapılmasının ardından kaba inşaat bitecek ve iç dekorasyon çalışmalarına başlanacak. İnşallah bir sonraki sezonda yeni öğrenciler bu okula da kayıt yaptırabilecek. O zaman mutlu huzurlu güneşli yağmurlu hüzünlü günlerimizi de o okulda devam ettireceğiz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Korkmaz Ak Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title