Haberler

Durak'tan Çetin'e Ziyaret

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dedi.

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i ziyaret ederek "Hayırlı olsun" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanılığı koltuğuna 5 kez oturan Durak, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e nezaket ziyaretinde bulundu. Çetin'e çiçek veren Durak'ın neşeli tavırları gözden kaçmadı. Ziyarette hem Durak'ın ve hem de Başkan Çetin'in yıllardır berberliğini yapan Necmi Akyol da hazır bulundu.

Seçilir seçilmez önce mazbatayı aldığını ve hemen ardından Halk Günü düzenlemeye başladığını anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Aracısız, randevusuz, yüz yüze olan bu görüşmeleri her Cuma günü yapıyoruz. İsteyen herkes katılabiliyor ve dilediğini söyleyebiliyor" dedi.

Siyasetin zor ancak hizmet vermeyi sağlayan yönüyle çok büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen Çetin, "Siyasette önemli mesafeler katetmiş kişilerin tecrübelerinden yararlanmak isteriz. Seçim öncesinde söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için hemen kolları sıvadık" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aytaç Durak Soner Çetin Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title